ANTALSTASEK: Tak Reality seriozně je vůbec sebranka a banda lhářů. Měl jsem tu čest mluvit s dvěma lidmi od nich. Ten první mě strašně aktivně (takovým tím vlezlým Herbalife stylem) přesvědčoval, že za dva dny přivede spoustu zájemců na prohlídku a že si mám rezervovat dvě hodiny času na všechny ty lidi. Ten den odpoledne jsem se mu zkoušel volat, abych si to potvrdil a nebral mi telefon. Dovolal jsem se na jeho kolegu a ten mi slíbil, že vzkaz předá. Jak se později ukázalo, předal velký kulový.
Volal jsem tedy tomu prvnímu asi 15 minut po plánovaném začátku prohlídek - nebral telefon. Jeho kolegovi jsem se opět dovolal a z něj vypadlo, že ten první šel na derby a že mi asi zapoměl zavolat, že mu všichni (?!) zájemci odřekli prohlídku a přijdou příští týden (jak by asi mohli, když se se mnou nikdo z Reality seriozně nedomluvil na tom, jestli vůbec budu v tom týdnu v ČR?!) a že ať mu nevolám, že mi to stejně nevezme, protože by mě neslyšel...
Jak jsem většinou mírný, tak tohohle idiota jsem seřval. Vymlouval se, že se tohle stalo jeho kolegovi poprvé a že by za něj jinak dal ruku do ohně.
Už jen ze sportu jsem mu dal druhou šanci, když se nabídl, že si to vezme na starosti sám a že se mi za týden ozve s plánem schůzek.
Tenhle trouba se samozřejmě taky neozval a když jsem mu zavolal sám, tak se vymlouval, že se mi nemohl ozvat, protože byl na svatbě...
Takže po téhle zkušenosti mohu říct, že Reality seriozně nejsou ani náhodou seriozní společnost a VELMI DŮRAZNĚ RADÍM SE NA JAKOUKOLI NABÍDKU SPOLUPRÁCE Z JEJICH STRANY VYKAŠLAT!!! Je vidět, že nejsem sám...