REONA: Rozmazlování babičkama a dědekama považuju za jakési "sanatorium" pro ztrápenou dětskou duši. Když je tata nasranej do běla, kdo by přečetl pohádku? A dítě nemá usínat smutné.
Jak je dobrá matka, dítě už přestojí víceméně všechno. to já zas takový štěstí neměl, ikdž rozhodně to nebylo ňák extra hrozný. Jak to mezi námi je, mi došlo, když jsem pro ni fotil v ZOO, měla tam nějakou reportáž a došli jsme k odlehlejm klecím za páskou a třemi zákazy (aky když nás tam pak objevila krmička, řvala na nás něco o karanténě a hnala nás koštětem) a když se přesvědčila, že tam není odnikud vidět, chtěla po měn, abych jí tygra usurijského "vyfotil zblízka, kvůli detailu". A že to máme domluvené, že můžu do klece. No furt mě tam zkoušela dostat, ale co budu opruzovat tygra, když mám 350mm sklo a detail blechy na jeho uchu udělám z drátěnky plotu. No tygřice po cvaknutí foťáku pohla uchem... a spadla z pařezu naplocho, ona to byla nějaká dosluhující skoro mrtvá, ael to moja máť nevěděla. Takže to jenom tak pro zasmání...