• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANKLARPejsci a pejskari - pohled z druhe strany
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DOCKINEZ: samozrejme, proto pisu "mam pocit", a ne ze to tak je;) kazdopadne nejsem prvni, takze ani jediny, na ktereho ty prispevky o strachu ze psu pusobi afektovane:) to je jako byhc tu psal ze se bojim ze me prejede tramvaj, taky by na me lidi asi koukali trochu divne:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CYBERKOTLIK: kdyz ony tve "pocity" jaksi nemusi souviset s obsahem sdeleni :-)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DANKLAR: no vzdyt, kdyz ma nekdo zapotrebi psat "chci chodit beze strachu a pocitu ohrozeni" tak v tom citim slusnej afekt:)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    CYBERKOTLIK: Píšu žádné emoce v příspěvcích zde v klubu. To bude problém na tvé straně :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DANKLAR: pises ze "zadne emoce" a pak pises o strachu, tak to si tezce protirecis:)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    HYBNERKA: no, nepatří to sem
    DIVA
    DIVA --- ---
    DANKLAR: zvrhlíku .)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    WASHO23: Hele, trochu to přeháníš. Já osobně jsem si nevšimnul žádných emocí v Patislavových příspěvcích. Myslím, že tam ani nejsou. Jestli to nejsou tvoje emoce z toho, že nechápeš Patislavůj postoj. A postoj všech lidí, kteří chtějí chodit po ulici bez strachu z toho, že na ně někde vyběhne čokl. Já odmítám prožívat zbytečně pocit ohrožení.

Pokud tohle nechápeš, máš problém.

Co se týká toho banu, tady se to nijak nerozmáhá, skoro jsem si říkal, co sem zase pustit GIO:)
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: ale kuš, netoneš snad aby ses stébla chytal

co kdybys obhájil svůj logický přístup k nemovitému majetku spoluobčanů (DIVA). měla bych rýpnout do tvého prudce věcného vyjádření zde PATISLAV či logické dedukce zde PATISLAV či snad této nápadité rady PATISLAV?

když vypouštíš hlody ražení "psy prostě nesnáším" měl bys být připravený na reakce typu "a já nesnáším ovády". pozametej si před svým prahem, třeba si pak zametou i sousedi
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PATISLAV: celospolecensky prolem je jen tvoje zasterka, ty mas/mels problemy s konkretnima lidma a ne se vsema pejskarema ve stredni evrope. Jak sis uz mohl vsimnout, to ze se vykecas ze svejch problemu na nyxu nema na realitu v ktere zijes zadny vliv.

Jinak zakony a vyhlasky nedodrzuje podle mne v cr temer nikdo.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CYBERKOTLIK: Jak se řeší celospolečenský problém jinak než ve volbách nebo angažovaností v diskuzích s lidmi?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: Je. Tvoje logika je totiž veškerá žádná, ale nemá smysl ti to vysvětlovat, protože nemáš šanci to pochopit.

Ale zkusím to, kdyby přeci:

Laps/diskuzní faul č.1
    Nepodstatné jakoproblémy
    Tvé vnímání podstatnosti problému neodráží mé vnímání podstatnosti problému. Přestože to víš, využiješ tuto formulaci pro sražení postojů protivníka.

Laps/diskuzní faul č.2
    Rozptýlení závažnějších problémů
    Z toho, jaké v tomto klubu řeším problémy nijak nevyplývá, jaké další problémy řeším, ani jak zdárně je řeším. Nijak. Naprostý logický error a velmi podlý diskuzní faul.

Laps/diskuzní faul č.3
    "mě serou ovádi, komáři a klíšťata"
    Ukázková demagogie, zcela nepatřičné srovnání. Zatímco za psa je zodpovědný člověk, za obtížný hmyz jen a pouze příroda. Zatímco chování psů a pejskařů je možno regulovat a měnit, chování hmyzu nikoliv.

Laps/diskuzní faul č.4
    "investujou negativní emoce"
    Neinvestuji negativní nemoce. Pokouším se vysvětlit některým trochu zabedněným pejskařům, že jejich nerespektování práv druhých a nerespektování zákonů a vyhlášek tyto negativní emoce způsobuje. Vymezení se vůči problému nebo obtěžujícímu faktoru není negativní emoce. Opět se jedná o diskuzní faul, který má za účel shodit a bagatelizovat oponentovu argumentaci.

ZÁVĚR:
    Neovládáš základní pravidla slušné diskuze, neumíš argumentovat a tvá vyjádření jsou plná logických chyb a argumentačních přešlapů. A to jsem rozebral jen dva tvé kratičké příspěvky! :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: zákony a vyhlášky != pravda a láska. legislativa upravující domácí zvěř je nedomyšlená a respekt si nezaslouží

(nemusíš. prostě nemusíš když nechceš.)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PATISLAV: no me prijdes psi jako ceskej pristup te tvuj zpusob zvatlani na netu. Iho pokud ma clovek nejakej zavaznejsi problem, tak jde a resi ho, tady opravdu jen ztracis cas
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HYBNERKA:
    to,ze se nekdy neschoduji neni nic zvlastniho..
    To opravdu není nic zvláštního. Zvláštní je, že ani po dvou letech diskuze netuší, nechápou nebo neví, jaké jsou důvody a obsah našich výtek. Jinak by totiž Diva nemohla napsat, že jsou pro nás psi objekty, kterých si nemusíme všímat.

a sem tedy moc nepochopila o co ti jde..o strach ze psu? nebo ze chodej na volno?nebo,ze ti natrhnou prdel,kdyz vlezes na cizi zahradu?,.-)

To mě mrzí, ale opravdu není můj problém, že nevnímáš, co píšu, a že si alespoň rámcově nepřečteš diskuzi, která tady proběhla, než ses zapojila.

Shrnuto do jedné věty: vadí mi, že pejskaři nerespektují zákony a vyhlášky.
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: nedej se tak lacno vyštenkrovat .) tvoje logika není o nic logičtější než moje ;)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    PATISLAV: tak je to tu o tom,ze ty reknes svuj nazor a pejskari se ti pokusi na to rict zase svuj..
    to,ze se nekdy neschoduji neni nic zvlastniho..
    ja sem tedy moc nepochopila o co ti jde..o strach ze psu? nebo ze chodej na volno?nebo,ze ti natrhnou prdel,kdyz vlezes na cizi zahradu?,.-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    PATISLAV: bez těchle konfrontací bych se do antipejskařů nikdy neuměla "vžít" jako po absolvování vašeho kurzu, zbytečně to u neběží ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DIVA: ano, trochu demagogie navrch. To, že občas napíšu do tohoto klubu, z toho zcela nepochybně vyplývá, že neřeším nic závažnějšího. Doporučuju učebnici "logické myšlení pro první stupeň ZŠ". Počkej, ona vlastně žádná není... bohužel.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CYBERKOTLIK: Ano, to je tak typicky český přístup.
    DIVA: Takže celá ta dvouletá diskuze zde byla opravdu k ničemu, jak píše Cyberkotlík? To jsi za celou dobu opravdu vůbec nic nepochopila? Nevím, jestli mi má být líto tebe nebo sebe, že jsem vůbec ztrácel čas :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam