MACHALIK: dekuju, miluju te, kdybys nezil v Brne tak se rozvedu a vezmu si te.
pro ostatni, rad se budu dohadovat nad blbosti neblbosti jednotlivych variant :) necham si poradiit, poucit se, umim sam sebekriticky rict ze zatim na neco nemam jazyk abych odhalil takze kdo chcete pripojte se budu jen rad jinak jeste k upresneni zatim stale vsechno opravdu michat, na piti cistyho chlastu proste nemam vybavenej zaludek a hubu, minimalne zatim :) nejvostrejsi co si umim predstavit pit a to v mnozstvi jeden az dva za vecer je old fashioned ale i k tomu se musim trochu pripravit...
jinak myslim ze nejaky prachy uz jsem sam za ten bar nechal takze zas ze bych ho chtel zadarmo to fakt ne :) spis asi kdyz mam jeste celou flasku bombaye (ano je to uz to minimum co piju ale vim ze to neni zadna slava) hendrickse (uprimne zatim jsem z bombay, beefeater, seagrams, gin mare a opihr ziskal pocit ze mi pomer cena vykon chutna nejlepe a nejuniverzalneji) a opihru tak si radu na jinej lepsi gin ulozim a koupim ho holt az tyhle dopiju... z toho co Machal napsal me laka ten safranovej
to samy plati pro ty whisky, skotske, mam ted doma dve ty tullamorky (
http://destilaty.heureka.cz/tullamore-dew-special-reserve-12-yo-0_7l/) nenacaty takze pokud je nekdo nechcete vymenit za neco jineho co se mi bude hodit vic tak asi budu mit tendenci je nejdriv vypit nez se pustim do nakupu neceho dalsiho ale beru to tak ze bych mel jit po tom Overholtu
pak mam doma jeste Courvoisier a Hennessy ani u jednoho nevim konkretni nazev ale zas az dopiju muzu jit dal.
FIRED: Monkey 47 jsem ochutnaval a ten mi taky jede ale je nachystanej do dalsi vlny takze ho mozna vezmu s tim safranovym
Za me teda super poznatky kluci dik, neco dopiju a nahradim vasema radama, urcite teda rovnou dokoupim ty Noily ta cena je snesitelna, vzhledem k tomu ze mam zatim psychologickou hranici na beznou flasku do michacek max litr tak jsem rad ze ji mam nastavenou vlastne tak ze si muzu poridit vse co jste doporucili. Potrebuju nekde sehnat nejake dalsi zajimave bitters, campari a aperol a teoreticky nejaky to prosecco ktery tady nepadlo ale jak nejsem na sumivy vina tak nektery michacky jako treba prosecco s konakem a nejakejma matama mi docela jelo.