STEPNI_VLK: souhlas.. ja u nich jeste neudelal objednavku, aby byla v pohode:)) oni imho nemaj propojenej sklad s eshopem, takze zjisti, ze neco neni, az kdyz si to nekdo objedna, a pak to tam sypou rucne.. to uz tu nekdo zminoval myslim.. jinak neni mozny, ze by mi v kazdy objednavce neco chybelo..
nerku-li, ze se obcas chovaji jako vylozeny svine.. meli na sklade treba moji oblibenou edici octomoru 08.2 za velmi rozumny penize (3299 czk), tak jsem premyslel, ze bych jich vzal par do foroty.. a protoze to pro normalniho cloveka nejsou uplne levny lahve, tak jsem jim napsal a slusne se zeptal, jestli by mi nedali nejakou slevu, kdybych jich vzal treba 6.. tak mily dios vsechny octomory zdrazil a pak mi napsali, ze 6 lahvi je mala objednavka a ze mi na to slevu nedaj.. 08.2 zdrazili z 3299 na 5399.. ted uz je maj za 6999:/ jeste mi pan psal, ze o octomore neni zas takovej zajem.. se nedivim:))
proto jsem se na ne prestal koukat jako na seriozni shop a ted od nich vylozene objednavam jenom lahve, ktery maj za nejakou super cenu nebo se nedaj jinde moc sehnat a jsou za rozum.. a proste to zkousim na yolo, ze bud to klapne nebo ne.. ale clovek se musi obrnit trpelivosti, nebo to mit stejne v pici jako oni:)