PAULINA: jaj, porek
SVA: danke., no snazim se nevarit na pare porad a vse... vetsinou je to spis doplnek, ale dneska nebylo casu na vareni, tak sem to udelal na pare vsechno a rejzi s hummusem sem ohral taky v tom (plus brokolici je dobry tam dat az na konec jen tak na tri-pet minut)
DITKA: vicemene tu uz bylo hodne zodpovezeno... instantni spis jen pokud to jinak nejde... precijen dat vlocky dusit na malym plameni na deset minut neni nic slozityho, kdyz si to rano clovek trochu zorganizuje a cisti si u toho treba zuby., . pokud mas plotynku pod hrnec,, nemusis to ani mychat...
ad procistovani, ci pustu, u toho hlavne clovek musi bejt zdravej, ale v makrobiotice se, co sem zatim cetl, tyhle veci nedelaji, protoze v podstate jich vubec neni zapotrebi...
SVA: ... tak to posledni "pravidlo" vubec neznam...
jinak zadny mlecny vyrobky, brambory, rajcata a jiny nedoporucovany zeleniny, pouze sezonni a vetsinou lokalni, zvejkat poradne, ale hltani., no to obcas jinak nejde... nakrajene hned, uvareny jidlo nenechavam do druhyho dne vyjma uvarenejch obylovin, ci lustenin. zadny exoticky ovoce. malo sladim i malo solim, takze se nejak tak drzi ten balanc v tele, ze neprichazi chute ani na jedno, ci na druhy
ale na slanou lekorici nereknu ne!