NYA: ja si myslim, ze to chce nejak zdrave regulovat... mozna to tu bude znit kacirsky, ale podle me kdyz si organismus zvykne na vsemozny "rozmazlovani" v podobe vynechavek toho a tamtoho, vychytavek co s cim kombinovat a predevsim rozhodne nekombinovat a cemu se zcela vyhybat, tak se pak v konfrontaci s klasictejsim (treba i vegetarianskym, veganskym) stravovanim, kdy neni moznost si uvarit apod., muze solidne zneprovoznit - ja treba mam v posledni dobe zkusenost s konzumaci tech celozrnnejch chlebu z domaci pekarny, ktery mi nafukujou bricho a celkove se cejtim "ucpane" (neni to primo zacpa, proste takovej pocit zaneseni, ze to proste v tele neplyne pekne v klidecku) a zbavuju se toho kdo vi jak dlouho... nebo pak nedejboze nejakej syr, mlecnej vyrobek treba, to se pak v traveni/zazivani odehrava hotovej cirgus;)))
jak rikam, mozna tu budu za blazna, ze neco takoveho vubec vezmu do ust, ale precejen varit si kazdej den tri jidla clovek vzdy nezvlada a nekdy zkratka neni na vyber;) ja bych volila zlatou stredni cestu - pokud neco cloveku nedela vylozene zle, tak si to sem tam s mirou dat... a osobne si sem tam, kdyz se dostavi chut, neco zcela nevhodnyho dam, aby si organismus pripomnel a lehce se potrenoval;))