• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    SISTA
    SISTA --- ---
    KAREN: tak ja to jeste zkusim, dik:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    SISTA: zvlastni, Darjeelovi povidali, ze v pohode, staci odpovidajici zivnostnak... tak to zkus znovu nebo nekoho deleguj, treba to dopadne;) bohuzel se mi tenhle postup u x podniku osvedcil - mne reknou ne, poprosim nekoho jinyho, at to zkusi, a najednou to jde;) [treba to zvedne nekdo jinej nebo kdo vi, co to je za erekce na slunci;)]
    SISTA
    SISTA --- ---
    KAREN: tam jsem taky chtela objednavat, ale ac mam zivnostak, bylo mi receno, ze dovazej jen do provozoven:/
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KAREN: mnojono:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    no a v Brně leda brontosauři co vím, dmnc :/
    KAREN
    KAREN --- ---
    AIM_FREEMAN: jedna je v myslikovy, pak jsou arabove ve spaleny, resp. mezi karlakem a narodkou, bliz k narodce - tak tam jsem myslela, ze myslis ty;) kuskus a cizrnu tam budou mit zcela jiste, myslikova je kolma na to, bliz ke karlaku a nabrezi;)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GIRK: hh
    KAREN: jo, mě se jen ježej chluby když si vzpomenu, jak pod arunáčalou projel takovej stroj s rozprašovačem a projížděl ulice a já chcíipal - ptám se co to je za marast. ddt prej:)
    tak von ten pakistán..
    a taky to neni nejblíž.
    jinka ta pštrossova to je přesně to ono co myslim imho:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    GIRK: jo, bio z ciny je jak nepovedenej vtip... imho;)
    GIRK
    GIRK --- ---
    diky vam... !!

taky nejsem striktne na bio... napriklad bio z Ciny me vubec nelaka..
    KAREN
    KAREN --- ---
    AIM_FREEMAN: jo, to nebude bio no... stejne jako ta myslikova. ale tak cobyne)
    KAREN
    KAREN --- ---
    nechci bejt praskac, ale Tad s Ifkou nakupujou tu - "gastro baleni", bude to chtit ICO. no snad to taky testnem)

PRO-BIO - první zpracovatel biopotravin
    http://probio.cz/
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    nad manesem v myslikove ulici na rohu s ulici pstrossova je pakistanskej kram s potravinama. maji tam docela slusny vyber obilovin a lustenin v pytlich na vahu. (napr. 1kg celozrnneho kuskusu za tusim 55kc) jezdime tam pravidelne nakupovat. maji i koreni a jine vychytavky. doporucuji!
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GIRK: to me taky zajima! tade a ifka nakupovali velky pytle..
    ja nedavno potkal cestou z karlaku na narodku po levy strane arabskej kram/bufet. maj tam levny pytle rejze, cizrny, dhalu, asi i levny tahini (nemel jsem cenu k porovnani).
    ale asi to nebude bio.
    GIRK
    GIRK --- ---
    i pytel cocky mozna :)
    GIRK
    GIRK --- ---
    Prosimpekne... Nevite nekdo kde dobre koupit obilniny ve velkem? Hodil by se mi pytel jahel napriklad (nebo jahlu... nevim jak je to spravne cesky:) a taky dobry rejze natural

Praha a okoli
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    mám pár otázek:
    jak hodně dodržujete časy jednotlivých denních jídel? jak se pak vypořádáváte s posunem času? jde mi hlavně o případné poslední - večerní jídlo

svačíte?

a máte zkušenost s výrobou mochi?
    KAREN
    KAREN --- ---
    VODA: aaa s tim zelim jeste, super sendvic, to nekdy zkusiim)
    VODA
    VODA --- ---
    a tohle se mi osvědčilo jako výborná cestovní úprava, znáte? těsto lze modifikovat: kolik mouky tolik strouhané mrkve, alsan, voda (300g mouky/mrkve, půlka alsanu, deci vody)
    Makrobiotické recepty - Detail receptu
    http://makrobiotika.aspone.cz/usr/ReceptDetail.aspx?ReceptID=793
    VODA
    VODA --- ---
    DARJEEL: a dodá i kyselou složku, že?:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VODA: ještě se dá používat jablečný koncentrák, taky zajímavě ladí pikantnost chuti ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam