• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    VODA
    VODA --- ---
    AIM_FREEMAN: od toho asi ten šílenej moták, když se toxiny vyplaví do krve, fakt mi kolikrát naskakovaly pestrobarevný fraktály řed očima:)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    VODA: hodně komplexní je, ale červená řepa, šťáva, silně detoxifikuje játra a to je pak kolikrát veselo, když to vyjede do krve, pokud ne rovnou spodem.:)
    s tím provozem máš pravdu. na to jsem nepomyslel. nějak jsem to vnímal jako víkendovou záležitost. imo je to nejlepší. člk si to pak aspoň užije:)
    VODA
    VODA --- ---
    AIM_FREEMAN:jo, detoxikace štávama je učinná, v knížkách od dr. wolkera jsou tucty kombinací na všechny neduhy lidstva a myslím, že zrovna červená řepa, mrkev, okurka byla hodně komplexní...já jen spekuluju nad tím, že učinek štáv je docela výrazně cítit a osobně bych si vzala volno v práci, ale s rýží přežiju i v běžným provozu:)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    VODA: tak řepa je hodně silná, s tou se musí opatrně. mrkev celer okurka imho cajk. mě přijde že ty šťávy dobře protáhnou střeva a celkově pročistí, takže samotný půst je pak účinnější a příjemnější. le rejže je určo v pohodě.)
    VODA
    VODA --- ---
    AIM_FREEMAN: já doporučuji rýži, jako zdroj energii. zeleninový a ovocný štávy jsou agresivní na žaludek, kor, když je nevalíš normálně...jednu dobu jsem hodně odšťavňovala a vím, že mi to až zamotalo hlavu, když jsem vypila větší množství štávy třeba z červené řepy, mrkve a celeru...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    MARTIN_KOHOUT: Ideálně poslední jídlo v 18:00, dával bych hodně syrový zeleniny a ovoce. A čerstvý zeleninový šťávy (z odšťavovače) ftw.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    obecně ubrat bílkovin, smažeností a těžkostí :)
    MARTIN_KOHOUT
    MARTIN_KOHOUT --- ---
    sic to jde i bez "pripravy", ale resili jste nekdo, jakou stravou, den pred, se nejlepe pripravit na jednodenni pust?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    TADEAS: no jak chceš, jak chceš... Tvůj dvorní kuchař samozřejmě vyslyší žádané preference :DDD
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    zaplat pambu za kolinka s uho ;)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    japonské obědy ve škole :)
    http://i.imgur.com/PRrcD.jpg
    VODA
    VODA --- ---
    lidé dobří, jak konzervujete kopr? máte nějaký osvědčený recepis?:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    LILY: bicepsy jsem mela jak melouny - ok, spis ananasy - jeste druhej den;) ...pak uz ne,D
    LILY
    LILY --- ---
    KAREN: hehe, tenhle pořad taky znám. Pan moderátor tomu říká zábava pro masochisty.
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: tak nejak bych to videla;)
    VODA: nojoo pani, ale to je uuplne jina konstituce))
    DARJEEL: jojooo, sama telka... zrovna jsem prisla z nataceni zabavneho poradu Udelej co nejvice vinyas za 90 minut;))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VODA: což o to, valaši, ale co my nakynutí od televize ,)
    VODA
    VODA --- ---
    DARJEEL: valaši jedli kysaný zelí po kilech, kolikrát nic jinýho než zelí neměli a jak byli odolní a nelámaví:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAREN: ty kyselý věci se ani po sběračkách jíst nedoporučuje, měknou z nich kosti, zvlášť pro pohybově aktivní lidi nic moc vyhlídka. Ale tak polívková lžíce denně je v pohodě :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    VODA: jj, tak nejak jsem to taky tipovala) pro zacatek nejakou mensi pixlu, zas to nebudu jist denne po sberackach;) sympatictejsi mi jsou mensi okurky vcelku a ta krupavost)) tak se k tomu snad conevidet dostanu)
    VODA
    VODA --- ---
    KAREN: tenhle recept je dobrej! okurky jsou brzo hotový, ale taky se rychle promění na kaši...buď si jich nedělej moc do zásoby nebo je zkus naložit celý, hlavně ty malinký, bude to trvat dýl, ale budou křupavější...u vodního ředkvičkovýho pickles se mi to osvědčilo:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam