VODA: zkusim vycet svych dosavadnich experimentu, presny nakres mam na chate ["docpavala" jsem zahony necim z trojice mangold (zeleny a cerveny) - repa salatova - vodnice a sazenice salatu nekolika typu a 2 kedluben, tak v tom mam hokej]: na jednom dole karotka s cibuli a kopr, vedle hrasek lusk a dren a k tomu salat, kedluben a naka ta "docpavka"; nad tim na jednom mensim budou divoky rajcata, zatim jsem tam vysela spenat a mozna i mesicek (?); pak na jednom petrzel na zkousku s necim... nevim daaal,D na dalsim ceka misto na fazuli (mam od nekoho z Gengelu sparglovku tyckovou a kerickovou) a vedle toho je mix z vyse uvedeneho. a nahore budou na jednom hokaido (k tomu asi pak pohanku a jinej medonos) a na druhym mam salaty + kedlubny a zasetyho neco z tech "docpavek". plus sem tam radek ci par radku redkvicek, jak se mi to tak pozdavalo... zapomnela/nestihla jsem v tom zemedelskem rausi natahnout netkanou txtilii, tak to dozenu nejspis v tydnu.
no zni to jako hroznej maglajz, na tom nakresu v tom mam jakejsi Svuj System!.))) a jela jsem vic na radky a obcas to narusovala tema sazenicema a zasetejma ruznostma.) mezi to vysypat trochu kopru, mesicku, lichorerisnice - ale zvlast s tema dvema poslednima to chci doplnit jeste pozdeji. plus jeste potrebuju tenhle tyden zalozit predpest par bylinek (krome rajcatek a hokaido) a divnorostlin typu povijnice kamsi na pnuti, lampionek oranzovy a jeste tu mam lebedu z toho zdroje pres Gengel... fotky asi pozdeji, az to povykukuje.) jsem zvedava, jestli jsem neco z toho krapet neuspechala, ale kdyz dam netkanku, pevne verim, ze to zvladnem;)