QASHQAI: tyjo teď si nejsem upe stopro jistá, ale mám pocit že jsem v době, kdy jsi ukončila, teprve nastupovala (maturitní ročník 2003). A vypadla jsem tak 2008 tuším. Dostala jsem pracovní nabídku, která se neodmítá, ale odešla bych odtud asi tak jako tak. Nevím teda nakolik studium na ffukalťácký rusistice dalo tobě, ale mně teda téměř nic. Zůstala jsem v podstatě v rámci oboru i pracovně, ale ostudně jsem se musela všechno učit za pochodu v praxi. Oni teda přesně ten rok, co jsem odešla, měnili profil studia na slavistice. Zrušili sekce, víc to hrnou jako geolingvistická asynchronní studia. Jak to vypadá v reálu, to nevím. ale řekla bych, že dokud se nezmění obecný přístup ffuku k výuce, tak se změní kulový. Na rusistice jsem se teda nudila dost. Zvlášť dobře mě dokázal uspávat Svatoň, stejně jako kolegyně Zadražilová, ta byla taky dost spolehlivá. Ale je fakt, že se tam najdou tak cca tři lidi, o kterých můžu říct, že mi něco dali - Huňáček, Stiessová, která je kromě všeho jinýho i úžasný člověk, a Hanuš Nykl.
SALVATOR: no, mám ještě jednu, spíše radu než informaci teda. otázka je, nakolik bude užitečná: PRCHEJ! :D