• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak topfil na maxu je pohodlny, jen to chce grif, ja uz ho otviram a zaviram jednou rukou. A 22mm mod nevysel uz dobre dva roky ani jeden snad s vyjimkou nejakych obskurnejsich squonku kde se ty 22ky jeste pouzivaji. Kompaktnejsi atiky davaji prece jen vice smyslu, kdyz si vzpomenes jaky byly ty 22ky hrozny rozhledny a chut ti tlumilo 10 kilometru komina. Pak nekdo zjistil, ze i na to mtl je lepsi udelat malou kotelnu ale 24mm zakladnu aby ten atik byl co nejnizssi a tim padem neztracel chut. Takze 22mm uz ted vidam jen u RDAcek a jinak nevim co to ijoy popadlo. Kdyby radeji vymysleli novou 28ku kdyz vyrobu maxa uz ukoncili.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Třeba se někomu jako me 22 některý líbí a i někomu padnou na DL na nějaký mod. I když tenhle ijoy je spis teda “22” jen u základny... jinak to je co si teď vybavuju výš 24. Obecně mas pravdu a 25 také preferuji viz Zeus, faraón apod. A líbí se mi ten typ topfillu. Kdyby tak byl na maxu.. snad takovou verzi udělají...?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Ja teda uplne nevim k cemu je v dnesni dobe 22ka, ale sve priznivce to asi ma, stejne ale pochybuji, ze bude lepsi nez conqueror mini. Nejlepsi maly atik na DL, ale i tak bych ho radeji mel alespon v 24, 22ky jsou... no proste obecne na prd. To ma vyznam leda na MTL kde se pouzivaji miniaturni spiralky a je treba pro dobrou chut hodne mala kotelna.
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: nikdo nic? To byl vtip :-D

    JIKE: sraz - hlasování na nástěnce porad platí

    Jinak hele konečně nejaky singl atik 22mm zase s dobrým top fillem

    https://m.fasttech.com/...ducts/0/10021170/9623946-authentic-ijoy-captain-elite-rta-rebuildable-tank
    JIKE
    JIKE --- ---
    NÁSTĚNKA V KLUBU TADY NAHORE JE HLASOVÁNÍ NA SRAZ LEDEN 2018 !,!,!
    JIKE
    JIKE --- ---
    Novinka !! Kyselé okurky s mlékem ! Nikdo je nikdy jeste nedelal ! Kdo si da ? :-)

    JIKE
    JIKE --- ---
    Tady ho mají dokonce ze daji vtc6 zadarmo

    Elektronický grip: SXmini G Class (Limitovaná zlatá edice) | Ejuice.cz
    https://www.ejuice.cz/elektronicky-grip-sxmini-g-class-limitovana-zlata--17067
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Jakmile zacnes michat na vahu tak uz nebudes chapat jak jsi pred tim mohl michat nejak jinak. Naprosto presne michani bez nutnosti cokoli umyvat, navic tim vymyvanim o nic neprichazis, je to rychle a dobre se tak pisou recepty. S novymy prichutemi ja prvni namichani vzdy micham doporuceni od vyrobce a pak si udelam poznamku jestli pri dalsim michani udelat silenjsi nebo slabsi. Prece jen jsou prichute co redim na 2% zatimco jine redim na 20% a 1ml/1k mix obou by nejspis nebyl nic moc. Ale jasne kdyz si delas nejaky extrakt sam a netusis jak to bude silne tak to muze byt dobry zacatek, ale stejne bych radeji zacinal s mensi koncentraci. Ja jen obecne ty kapky fakt nemam rad protoze je to absolutne nepresne mereni a v podstate se tak ani nedaji psat nejak spolehlive recepty.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JIKE: Pocitove OK(no a prvni potah jsem spis cucnul, nez natah do plic), asi neni uplne blbej napad to naredit treba na 5-7% misto 10%, ale OK, pri 10% je to takova silnejsi prichut. Muj prvni odhad je, ze na arabsky kafe to bude cca 5-10-20 k/10ml kardamomom-kafe-vata - ale to je fakt jenom nastrel, ne overenej recept. Kontusovka bude boj, nechcete nekdo prubnout aromku? Ty maji mnohem sirsi nabidku, ale je to fakt velkoobchod... http://www.aromka.cz/
    JIKE
    JIKE --- ---
    XBAHNO: bacha na to! aby sis nepopálil sliznice. tyhle silice jsou silný a navíc nejsou primárně určeny pro vaping.
    WOLFGAR: jasně že jsem takto míchal i 10 hodin v kuse... šílený
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: 1k/1ml standartne pouzivam u novejch prichuti, co neznam a micham tak tech 10ml, abych se seznamil. Beru to jako takovej standart, podle toho si to srovnavam v hlave. Samo, kdyz micham 100ml flasky do zasoby, tak to taham strikackama - dostatecne jemnou vahu sice mam, ale jeste jsem si to nezkusil - i kdyz asi uz se necham presvedcit.
    Datama o zasirani spiralky zatim nemuzu slouzit, ale je to temer ciry, tak necekam zadnej extrem.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Prijde mi to takove kycovite pseoudo-luxusni. Ja si pod pojmem luxusni mod nepredstavim seriovku, ale spis nejaky rucne delany unikat stejne jako treba u nozu nebo sperku.


    XBAHNO: Zajimave, asi take ty silice vyzkousim, zatim jsem bral jen to co uz maji v PG a neni to spatne jen to zasirani spiralky je nesnesitelne rychle, je to opravdu co tank to nova vata takze pokud nejsem nechlazenej tak na to nemam trpelivost. Ale ta standartni 1 kapka na 1ml me zarazi, to vazne nekdo pouziva? Predstava, ze takhle micham treba 20 lahvicek, do kazde treba 4 prichute takze 240 kapek na lahvicku x20... 5400 kapek... by mi jeblo, to mi prijde horsi nez objemovy michani a i to jsem povazoval s tim nekonecnym umyvanim vseho za hroznou otravu. Ted kdyz micham na vahu a tech 20 lahvicek mam namichano za hodku nebo za dve kdyz jsem pomalej a vymyslim novy recepty tak si nejak nedovedu predstavit nic jineho.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: Prave testuju fichemackou kardamomovou silici, dneska dorazila. Naredena PG na 10% a ten 10% roztok pouzit jako aroma, teda standartni 1 kapka na 1ml. A dobry, prekvapive dobry. Prubnu mix s nejakym kafem a trochou cukrovy vaty a pokud sezenu koriandrovou a kminovou prichut(levanduli a med mam), zkusil bych legendarni kontusovku.
    Jinak, je skvely michat z neceho, na cem pisou "H304 Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt" :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Jen mi to 24karat přijde málo “žlutý” nebo je to fotkou?
    24karat by měl být

    https://goo.gl/images/9XybeW

    Nebo je to blby světlo?
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Spis je otázka, jestli na tom drží ten lak. (Na zlatu) a jestli ho tam tedy dali, aby chránil tu tenkou vrstvu zlata (které je ve 24karatech měkké). Takto pak drží si myslím dobře (jako na atikach/centrpinech) který jsou pozlaceny. Asi bych řekl ze ho nelakovali podle obrázků
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    myslite, ze se to stejne jako normalni G Class po 14 dnech oloupe? :)

    SXmini G Class - Limitovaná edice | VašeCigareta.cz
    https://www.vasecigareta.cz/produkt-sxmini-g-class-limitovana-edice-4059.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    Its co dneska vapuju? Kdybych to nevěděl nepoznám to protože (DOOM Hyper 6). Mam rymu jak blázen a necítím chuť ničeho.. ani mentholu proste ta ryma je des...

    Píšu proc pomáhá to bojovat s příznaky a i lecit nacházení i chřipku. Kdo by chtel twk mužů udelat i bez nikotinu. DOOM 2. Menthol na rymu s 33 druhy bylin.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Sinuous Ravage230 Review & Giveaway with Charts, Disassembly and Firmware update
    http://www.youtube.com/watch?v=VRFpgRj5gdU
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: hele me ne proto to píšu. Kdyz ho nezavru tak vyplavim.. me u faraona vadí jen ta kondenzace jinak spokojenost.
    Ten tlustý tam jde uplne v pohode mam ho twm a max spokojenost!
    Jinak td jeu atejn Tfv8 baby RBA a DOOM na rymu
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No a u Faraona zavres JF a stejne se ti vyplavi deck, pulku dne je takovy oblemcany a zapareny zespodu a pak na ferovku protece :D Trochu vic nasakla vata na prvni potah po doplneni mi prijde jako nesrovnatelne mensi otrava. U Zeuse s tim jak je udelany by JF bylo uplne zbytecne.
    Zkusil jsem tam tri buidy, ale ten velky drat ne, je trochu moc tlusty, dal jsem tam radeji kanthalovy staple a ted tam mam nerez protoze jsem testoval TC na Prism. Co se Prism tyce efektivita bych rekl stejna jako u DNA. A jestli chces dvoubaterkac tak videl jsem Sirious na zivo a vypada o dost lepe nez na fotkach. Chip maji oba stejny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam