JIKE: Hele na druhou stranu tenhle typ decku na tripl neni to nejlepsi jak dokazal Triple RTA tak ten deck jde udelat jednoduseji se stejne dobrou chuti. Posledni dobou pouzivam Ammita dual vic jak Maxo jenom z toho duvodu, ze je otrava davat do maxo decku vatu a to uz v tom mam docela praxi, ale i tak mi osadit tripl v maxu trva zhruba stejne caso jako ta penta v Triplu...
A 22 dlouho nebyla, take jsme dlouho nemeli zadnou 18ku ze, jsou proste styly a rozmery od kterych se vaping uz posunul dal. Asi potesi par staromilcu i kdyz zase pochybuji, ze ti sleduji novinky od ijoye. Navic co si pamatuji vsichni pouzivali pico na ktere tenhle kousek asi kvyli te vypoukle kotelne stejne nepujde.
Jo jinak pro tebe neco zajimaveho - dorazil mi Charon, poradim ti jestli je ta plne regulovana jeste za tech 30 tak si ho vezmi, bude se ti libit, jen doporucim verzi bez potisku, ten jediny me zklamal, je dost vyblity, nastesti je na FT dost alternativnich vinylovych skinu tak tam strcim neco jineho. Jinak ja mam verzi s potenciometrem ktera me vysla na 20ku, stavbou je to krasny mod, festovni, na krabici docela prijemny do ruky diky jedne zakulacene strane, hrozne prijemne tlacitko, asi jedno z nejlepsich co jsem zatim pouzival. Ale ten potenciometr me stve a kdybych bral znovu vzal bych si take plne regulovanou verzi, udelali totiz stejnou blbost jako noisy cricket II a nejnizssi nastaveni je na 3.4V takze u spousty atiku kde mam nizssi odpory to moc topi i minimum.