WOLFGAR: super, diky. Pohleda a vyzkousim.
Jinak pred lety jsi mi dal tip na t20 hlavy pro zacatek na zkouseni. Dodnes jich par mam, predevsim na testovani liquidů, a fungujou super. Nebojim se je komukoli kdo zacina s mtl doporucit.
Od toho jsem se pak nejak dostal (mozna dokonce taky s tvojim doporucenim) na z-coil, kterej jsem docela dlouho provozoval na tanku Zlide 4ml.
Ted teda mam cerstve zenith II kterej pouziva stejny hlavy a zatim jsem spokojenej protoze to funguje dle ocekavani.
Zpracovani asi neni uplne premiovy, ale rekl bych solidni...
---
grip/y v mojem pripade na tovarni hlavy jsou samozrejme overkill a jejich potencial vyuzit nedokazu. I kdyz musim rict ze jemny doladeni vykonu je asi dobry. Mozna je to placebo, ale mam pocit ze desetinky W podani chuti ovlivnit dokazou, i s tovarni hlavou...
Ale nikomu bych netvrdil ze je nuntnost mit premiovej grip.
Jen jsem proste clovek ma rad hezkej zapalovac, a par jich doma ma..
Takze i u gripu mam rad pocit dobryho zpracovani a materialu. Musi se mi to libit, a potrebuju ho zaroven mit i trochu rad:)
Je to vec kterou clovek bere do ruky, a tak je to pro me soucast toho zazitku z vapovani:D
Ten SL class musim rict ted trochu zlehcil trpkost po zmizelym G classu. Stabilizovany drevo tomu dava fakt prijemnej feel.
Jediny co trochu kazi celkovej dojem, je micro usb.
(ale nehoraznou cenu kterou za to chce jeden ceskej obchod bych za to nedal)