tak on nemá žádnou bolest protože má dávno jinou... a nemá tento klub nebýt směřován na konkrténí osoby? :) no nic.... četla pořádně, ale ještě nedočetla, a já ho hlavně začala číst ve fázi, kdy se s tím nedá už nic dělat... A to, že nejsem schopna kamarádství? - ba právě naopak - se všemi muži, co jsem kdy něco měla se více či méně stýkám a normálně bavím... Jen jsem si říkala, že jednou za život taky mám právo říct, to, co cítím a ne sklopit ušiska a zalízt někam do ústraní...
já ho vlastně chápu - ale nejsem s tim smířená - to přijde časem... Má situace? chodili jsme spolu, rozešel se se mnou, pak mě měl jako milenku, pak měl holku, tu začal se mnou podvádět, pak ho holka odkopla, měl mě za se jako milenku, a teď si našel další slečnu... (co k tomu dodávat?) - jen asi to, že ho mám stále v srdci (blbka :)) ale to taky časem přejde, ale když je schopnej podvést ženu, kterou tolik miluje, tak mi řekněte, jak žena potom má doufat v to, že to jinej neprovede zrovna ji....
"Neměla otázku možnost řešit" - protože nikomu neublížila, nehádala se, nevyčítala ve vztahu, nebyla zlá, panovačná, cokoliv... muž sice rozchodem ztrácí své prvotní ideály, ale odchází snad proto aby ho to bolelo? ne! odchází protože už nemiluje, protože chce odejít.... ano bolí ho to, ale ne tak moc a brzo zapomene, ale co ta žena která stále miluje? jsme snad věci? jo pane L. je ti to jedno, je to jedno hodně mužům (zažila jsem dva, kterým to nebylo jedno a jsem jim za to moc vděčná...) - a právě u těch mužů, kterým to nebylo jedno, jsem nikdy neměla vyčítací scénu, konflikt, nepocítila k nim nenávist, cokoliv negativního.... zamyslete se nad tím a nebraňte jen sebe.... pokud jste vy ty poražení, tak se o tom bavme jinak... tohle je klasickej model muž vítěz, žena poražená.... u Lodbroga je jasné, že je vítěz on a že to nehodlá řešit, je to tak dobře pro něj, ale co je podle vás správné?