BEEBLEBROX: je sice fajn, ze se omluvil, ale ten zakladni problem je, ze tam vyletel, kdyz je to predpokladam vsechno zona 30
Par dni dozadu jsem sel se synem do skoly, jdem po prechodu a zespoda z ulice se vyriti auto, odhadem tak 60+, mozna i vic a jak nas vidi, tak zacne brzdit a vidim tam, ze si uz najizdi smer do stredu vozovky, ze nas na tom prechodu objede kdyz uz budem v druhy pulce (coz bytostne nesnasim), tak jsem tam nad tim tak jako rozhodil ruce a podival jsem se na toho typka. Manik kdyz dobrzdil (protoze jsme kvuli nemu fakt nespechal) a objel zatacku, tak pak vytahl okynko a zacal se rozcilovat co delam, ja mu rikam "tady je tricitka" a on rval "jsem to prece ubrzdil! ... ty debile!" a to povazuju za zakladni problem. Kdyby jel podle predpisu, je to rezidencni oblast, casty prechody, tak brzdit nemusi a na tohle je zcela presnej tenhle post co jsem si onehda ulozil:
[NYIBELUNGER @ Věci Veřejné - Česká společnost se nachází na křižovatce.] -> "u nás to není z "povahy řidičů" jako takových, ale díky dlouhodobé a systematické erozi vynucování dopravní legislativy. Chování řidičů je rok od roku horší, když je soustavně odměňováno absencí trestu. Je to jak s malými dětmi, kteří postupně zjišťují, že jim u rodičů projde skoro všechno."