• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    ANCHATON: který je před a který po?
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    pls dost..aspon tady. Clovek se tesi na pred-po...a 70 postu o Australii

    abych nebyl offtopic tak



    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Tyvoe 100+ a resi se tu globalni oteplovani...

    it's time to stop
    https://www.youtube.com/watch?v=2k0SmqbBIpQ
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SADY: dont.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ALLEERA: Njn. V tom jsme zajedno.
    S tím, že bychom se měli chovat ohleduplně, naprosto souhlasím, souhlasím i s tím, že máme šílenou spotřebu všeho, že zaskládáváme Zemi odpadky, atd., o tom není sporu. Nicméně k tomu je zas potřeba říct, že mě dost sere například politika okolo aut a násilné protlačování elektropohonu a falešná argumentace okolo toho, hysterie okolo jaderné energie, atakdále. Bylo by to na veledlouhou debatu....
    SADY
    SADY --- ---
    JAKE_UP: ukaz mi prosim ty jeji argumenty (nemyslim zmatenou plejadu citaci vedcu z druhe strany reky), a logicky vystaveny texty zvyrazni pls pls!!! netvrdim ze neumi argumentovat (nejaky level argumentace je uz to zminene citovani) a verim ze u soudu nejak argumentovat musi... ale neumi vest faktickou diskuzi, to uz se potvrdilo mnohokrat (tam kde by jich najednou bylo potreba, tak radeji nereaguje)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já se bavím. Blondýnka tu jako jedna z mála skutečně argumentuje. K tomu má logicky vystavěný texty a k tomu očividně i nějakou formu grafomanie. Chápu, že vás sere, že na to nemáte protizbraň, ale napsat jí, že neumí argumentovat, skutečně není argument.
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    BLONDYNKA: Jen u nás při těch povodních nevymíral roztomilý ohrožený druh zvířat, proto to nebyla taková tragédie, co by donutila hollywoodské celebrity posílat peníze.
    Já souhlasím, to nejvíc, co mě na to mě mrzí, je ta miliarda uhynulých zvířat, jenže taková příroda prostě je, požáry tu byly, jsou a budou, viz nedávné požáry na sibiři.
    Co se týká klimatických změn, tak ty tu taky byly jsou a budou, s člověkem nebo bez něj, nejsem expert, takže se neodvažuju tvrdit, jestli za současné klimatické změny může či nemůže člověk, i kdyby ano, planetě je to jedno, protože jediný, komu klimatické změny způsobené člověkem způsobí problémy, je opět človek. Tý planetě je to jedno. Ta tu ještě na rozdíl od lidstva nějaké minimálně 4 miliardy let bude a vzpamatuje se ze všeho, život si cestu najde, než se Slunce promění v rudého veleobra, to bude teprv tragédie.
    Nicméně si ale myslím, že by bylo super, se k tomu našemu domovu přeci jen chovat poněkud ohleduplněji, nevysypávat tuny bordelu do oceánu apod. Jenže tady je ovšem stále problém ve velkých korporacích, i kdyby každý člověk na světě třídil odpad a kompostoval, neudělalo by to znatelný rozdíl, až teprve, když se za nos chytnou korporace. Což vím od jedné známé, která se tím hloubkově zabývá a má i nějaké přednášky v OSN.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Mohli byste, prosim, presunout debatu do diskuze k tomu urcene? Vic info na nastence. Sem tohle nepatri.
    Dekuji.
    NOIK
    NOIK --- ---
    na brněnský obstarožní Vyhulený ufo v sukních nemá smysl vůbec reagovat to ještě nevíte?:)
    SADY
    SADY --- ---
    BLONDYNKA: odpovidas jen na to, co se ti hodi... tak se pripomenu
    "A terazky mi povedztě, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom extrémní případ katastrofy? Nejlépe uvést na příkladech, aby jsme si dokázali představit tvůj žebříček.."
    JIMX
    JIMX --- ---
    kokoti jste všichni, jděte s tím už konečně třeba do austrálie se upálit, dementi!
    HOPIK
    HOPIK --- ---
    A už si to nepřečte, je neuvěřitelně rychlá v zapnutí DI. Fakt neuvěřitelná kráva.
    HOPIK
    HOPIK --- ---
    BLONDYNKA: jak můžeš vůbec tohle vypustit z pusy? Vždyť kdykoliv kamkoliv ty něco napíšeš, je z toho mela, protože triggneš lidi svýma úplně mimózníma bludama a naprostou neschopností argumentace. A ty máš tu drzost o někom napsat, že mele hovadiny? Neuvěřitelný. Absolutně nulová sebereflexe z tvojí strany.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    HOPIK: Koukám, že jsem k reakci vyprovokovala nějakou divnou entitku. Zapomněls prášky, co?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    JAMILLOS: Á, už je to tady. Druhá skupina je od základu špatná, jak jinak.

    Hele, víš co, tahle debata fakt nemá cenu. Já si ušetřím nervy. Zůstanu krávou, protože stále trvám na tom, že Austrálie nelehla celá popelem, média to nafukují a je mnoho horších katastrof, tím bych to ukončila.
    HOPIK
    HOPIK --- ---
    BLONDYNKA: a koho ty nemáš v ignore, ty arogantní a tupá píčo? :) A tím bychom to mohli uzavřít, ne?
    SADY
    SADY --- ---
    BLONDYNKA: ono byt vedcem, neznamena mit pravdu... obzvlastne kdyz se takovy vedec vyjadruje k oboru, ktery s tim jeho nema vubec nic spolecneho, ale ani pokud je to v tem oboru, tak to neznamena, ze mas pravdu (bez ohledu na to, jak exaktnimi zpusoby jsi to sam sobe dokazal nebo ne, ze zkusenosti vime, ze rada dnes mylnych vedeckych zaveru byla zalozena na spatnem exaktnim mereni)... tvoje zastitovani se tou "druhou skupinou vedcu" s nimiz se ztotoznujes, nema zadnou relevantni vahu... jedine co by melo smysl, pokud chces sve "nazory" obhajit, by bylo uvest priklady konkretnich tvrzeni vedcu z teto skupiny a ty pekne jeden po druhem obhajit... kdyz se debata dostane do teto roviny, tak se vetsinou ukaze, ja je ta "druha skupina vedcu" nekonzistentni, manipulacni, lziva, apod. ...proto se nediv, ze svym obdivem k teto skupine, budes ve spolecnosti, ktera umi smyslet kriticky spise vysmivana a to ze pouzivas ty oskliva lovicka, ktera nas maji zostudit, nic nemeni na tom, ze se spise zostuzujes sama... pokud chces jeste dal vest na toto tema debatu, tak prosim zacni validne argumentovat nazory sve "vedecke skupiny" prezentovanim jejich vedeckych nazoru (vcetne linku na zminene zdroje) a ne tim, co si tom "myslis" ty pravnicka z Brna s patentem na rozum
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Tohle nema cenu. Vsichni vite hovno, vedci vedi hovno, celej svet vi hovno. Jen tady lady Blond vi vsechno naprosto presne:)

    Cim driv se s tim smiris, tim driv s touhle parodii na lidskou bytost prestanes ztracet cas :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    BLONDYNKA: Ano, ta druhá skupina do jistý míry zahrnuje různý "fosilní" společnosti apod., ale to bude jistě náhoda. Poslední věc k tomu: zkus si dohledat "scientific consensus on climate change"...
    Tady drobnost k tomu:
    https://climate.nasa.gov/system/content_pages/main_images/203_co2-graph-061219.jpg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam