• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GREW: ano, naprosto. Ty stromy mě taky mrzej, ale zamázli je památkáři, stěžovat si musíš u nich. Mám pocit, že se Praha 2 odvolávala a snad je tam doinstalujou, jestli to projde.
    Tady byl na výběr buď tohle řešení, nebo světla, jako jsou třeba na Jana Masaryka, co hoděj červenou, když přijede MHD. Výsledek by byl stejnej, auta by stála před křižovatkou a čekala, až tramvaj odjede, akorát tohle je pasivní a nemusíš platit za údržbu semaforů.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: vždycky jsem obdivoval plzeň, jak mají na kraji silnice dráhu a uprostřed jezdí auta. asi budu plzeň obdivovat dál
    SITH
    SITH --- ---
    GREW: jo, stát na ostrůvku, kde ti 40cm za zádama jezdila rychle auta, to byla vždy lahůdka
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    GREW: Jasný, tohle místo je obzvlášť vyhlášený svýma kolonama směrem nahoru. A tyhle tramvajový ostrůvky, kde pul metru od tebe frčej padestátkou auta, jsou naprosto komfortní místa, každej je miluje. Já třeba teď s kočárem obzvlášť.
    GREW
    GREW --- ---
    OMNIHASH: Precti si jeste jednou prosim, co sem napsal, o celoplosnem predelani chodniku na parkovaci mista sem nic nepsal a pak mi rekni, jestli ti opravdu prijde v pohode nakladat takhle s verejnym prostorem v centru Prahy. (Jeden snimek z roku 2014, s tramvajovym ostruvkem oddelenym od chodniku a druhy snimek po "rekonstrukci" a propojeni ostruvku s chodnikem, kdy tramvaj zdrzuje auta a auta zdrzjou tramvaj, podle momentalni situace...)

CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    OMNIHASH: třeba ten staromák, taková zbytečná proluka, a lidi přitom nemaj kde parkovat
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GREW: lol, centrum Prahy je pro chodníky moc höhe, radši tam hoďte parkoviště, to se vyplatí!
    SITH
    SITH --- ---
    CHOBOT: a jakmile se ve špičku nedostanu svým autem do samého centra metropole, hned je mayor komunista a návrat neobolševismu a zítra konfiskace majetku a gulagy
    GREW
    GREW --- ---
    CHOBOT: To asi nikdo uplne nerika, ale myslim si, ze misto v centru Prahy (a vseobecne ve vsech mestech) je moc cenny a drahy na to, aby se na spouste mist budovaly 5 a vic metru siroky chodniky, kdyz tam realne muze bejt neco daleko hodnotnejsiho, nebo uzitecnejsiho, jako napriklad oddelenj pruh pro auta/MHD, cyklopruh, parkovaci stani, zelen atd.
    GREW
    GREW --- ---
    LODBROG: Az uvidis novou krizovatku na Jiriho z Podebrad/Vinohradska/U vodarny, budes urcite stejne nadsenej jako ja. Tramvajovej ostruvek krasne spojily s chodnikem a zrusili pruh pro auta, takze tramvaj nemuze do zastavky, kdyt auta cekaj na cerveny a auta nemuzou projet na zelenou, kdyz bude v zastavce tramvaj a jako bonus celkove krizovatku zmensili tema hnusnejma plastovejma obrubnikama. No lahudka, co ti mam povidat. ;)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    VON_GILOTINE: třeba ti čuráci autobusáci. Si to prostě serou po Plzeňský třicítkou. A staví na každý druhý křižovatce. Kdyby si všichni koupili auto, hned by se na světě žilo líp.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Už aby někdo rozkopal ty drahý prázdný chodníky a přidal pruhy pro auta, ty zkurvený chodci všechny slušný lidi v autech akorát obtěžujou
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja nevim plno lidi co ridicak fakt dostat nemelo jezdi 20-30 vsude po meste kde je 50. Strilet
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ARGANNAH: Třicítky se nezavádějí na hlavních tepnách a okruzích.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Sorry za OT, ale tohle "předěláme lidem prostředí kde žijou páč víme líp co potřebujou" mě vytáčí až běda.
    Jaká debilita to je člověk pozná když nastane průser, nějaká nehoda, a člověk opravdu najednou potřebuje jet autem. A zjistí jak to nejde a nikam se nedostane.
    Protože "auta sem nepatřej, a kdo to nechápe, ten ať si uvízne v koloně, hajzl nepřizpůsobivej moderním trendům".
    Ty vole.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    LODBROG: A to ještě počkej, jestli zavedou tu třicítku. To budou pomalu jedoucí kolony i tam, kde je místa dost. A toho smradu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LODBROG: Cyklisti jezdí zásadně po chodnících :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    LEENVECKA: Jo, tak přesně tohle mě tak děsně sere - každý ráno když jedu do práce.
    Auto ani nevlastním, používám MHD - jenže každý ráno s marností koukám na to, jak busy, tramvaje i auta stojej v tý samý koloně a jedou krokem,
    jen proto že se nějaký mladý kretén nahoře rozhodl že rozšíří chodníky na šířku Václaváku a na ulici nechá jediný pruh v každém směru, často splývající s kolejema tramvaje.
    Protože buďme pokrokoví a oslaďme hajzlům motoristům jejich jízdu a přiškrťme dopravu
    -auta co vy se mihla a byla pryč, tady stojej dohromady s tramvají, busem, a nedejBože když se v těch půl sedmé ráno ještě rozhodne jet po ulici popelářský vůz, co jede krokem, staví co deset metrů u každýho koše, a není kudy jo objet.
    Kdybych šel vedle ty tramvaje pěšky, jdu stejně rychle - a do práce, kam mi to trvá 20 minut jedu těch minut 50.

Upálit je za tohle - jestli za to můžou Piráti nebo kdo.
    Mladý, děsně chytrý, a zkur*věj život komu můžou.
    On totiž každej potřebuje do práce jen malý batůžek s notebookem, vpohodě akorát na kolo. A dojet s kolem ndo těch šílených pražských kopců a rvát se s ním do metra na zbytek cesty?
    Jezdím MHD, a stejně těmahle debilníma rozhodnutíma trpím, den za dnem.
    Už aby někdo ty drahý prázdný chodníky zas rozkopal a přidělal autům pruhy, ať odjedou a nestojej tu, a s nima já v tramvaji, zatímco čas letí a já musím do práce vyrazit o hodinu dřív. A kéž vy si to předělávání ulic pak zaplatili ti idioti co si to objednali, až se to bude předělávat zpátky.

Hlavně že cyklostezky - nikdy jsem neviděl že by jakýkoliv cyklista kdy stál v koloně, to snad ani nejde. Přiškrtímw zlé řidiče.
    Já jezdím na bruslích - jenže ouha; cyklostezky maj často zámkovou dlažbu nebo dlaždičky, takže abych jel taky radši po silnici mezi autama.
    Ať shnijou v pekle.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    TOOMIX: Dejna, Dejna, pořád je stejná:-D
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    DIVER: Jj...

DIVER
    DIVER --- ---
    CORNELA: hezký. koukám, že Heidi naučili i levitovat :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    STEP BY STEP 1991 Cast Then and Now 2021 How They Changed
    https://youtu.be/sxE4U7U0VCI
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    Zase jedna koňská záchrana...

MEI
    MEI --- ---
    WRNQ: Skoro se mi ani nechce věřit, ze je to příběh z české sněmovny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam