• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MATT
    MATT --- ---
    JAMILLOS: nikdo nezakazuje otázky, jen je otrava po sty vyvracet uz vyvracene. asi mas pocit, ze jsi na neco prisel, ale akort jsi padnul do rozumovy pasti.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    že prej sovy jsou narozdíl od offtopic keců dobrý, tak jedna "co má sova pod sukní"

    JONY
    JONY --- ---
    JAMILLOS: to muselo dát práce a přitom taková blbost...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Takže když si to (teď už za střízliva) po paměti celý shrnu (poslední příspěvek), tak dojdu k tomu, že ve většině nyxáckejch míst, kde se tomuto tématu věnuje pozornost, na mě doslova stříká jeden a ten samej princip: náboženství, ba dokonce přímo sektářství. Prakticky už je zakázáno jakkoli vybočovat z oficiálního narativu, a tedy ani ho teoreticky zpochybňovat otázkama, byť jsou čistě logický a založený na exaktní vědě (v tomhle případě matematika a fyzika), což přece máte tak rádi.
    Vynechávám výmluvy, že tady to téma nemá co dělat, protože to byla jenom krátká zastávka a kolikrát jsou tu celý stránky plný diskusí o dopravní situaci v Praze a já nevím čeho, takže z tohohle by se snad nikdo neposral, nehledě na to, že jsem s tím tématem nezačal. Kdyby to byl nějakej anti-antivaxerskej vtip nebo i povzdechnutí, nikdo by ani nehlesl, a ještě bych dostal plusy.
    Ne ne, tady jde o to, že kladu otázky. Dozvěděl jsem se, že na tom vlastně nezáleží a je nesmysl chtít se o věci (teoreticky) informovat v Ground 0. Aha. No, aspoň už nejsem dezinformátor a konspirátor jako před rokem, když jsem někde tutéž teorii navrhl, i když reakce byla stejně vzteklá. A tak je to s více věcma ohledně kovidu. :) Jinak jsem za prostý položení otázek byl posílán do gulagů, nějakej chudák, co ani neovládá gramatiku, mi sprostě nadával a posílal mě kamsi...
    Zkrátka, je škoda, že vám zjevně chybí sebereflexe. Když si vezmu paralelu s křesťanstvím, mám dojem, že tam je něco jako: cesty boží jsou nevyzpytatelné, co si to dovoluješ zpochybňovat slovo boží atd. – to samý v bledě modrým je zjevný u vás. Je strašidelný, že se mladý lidi nechají takovýmhle způsobem zfanatizovat. Internet, angličtina... a stačily dva roky nátlaku. Říká se: jsou-li zakázány otázky, pak se určitě nejedná o vědu.
    No jo, každopádně díky za odezvy, zase jsem se něco jakože dozvěděl. Jenom nám všem přeju, aby ten svět, do kterýho i díky lidem jako vy rychle směřujeme, skutečně nebyl striktní "držet hubu a krok". Ono už se to ale bohužel v současnosti realizuje.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Kamoska fotila panoramata

    KULA
    KULA --- ---
    JAMILLOS: Dneska je především populární sledovat exhibibice pitomců. Ale málo se jim říká - jsi hloupej blbeček. Ty taky žádný lůmeny po krvy zjevně nemáš a tak jsou tvoje myslitelské výrony ....debilní? Pitomé? Mentálně na úrovni dítěte ze základní školy?
    Vem svůj selskej rozum a sním třeba obracej slámu nebo jdi kydat hnůj. A nebo si sedni na záchod, pořádně zatlač a třeba vymyslíš lepší raketový pohon, zrušení peněz něco něco ještě logičtějšího.
    Trubko.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BOYLER: TWARR:

    Já tam teda nikde nečtu, že by SMETY psal, že svobodna.duse je její IG, vy jo?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dejte mu ban se slovy "Vypadni z auditka zrůdo" a je klid ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    SMETY: Ať na ten Instagram účet koukám jak koukám, tak tam holku z kofola reklamy nevidím. Myslím, ze ses spletl a vůbec to tu nezaznelo 🤣
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    JAMILLOS: SARS-CoV-2 urcite nevznikl v tomto auditku. Pal s tim do <|>
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    NOIK: Říká se: kdo si počká, ten se dočká. Mezitím ale můžete podpořit založení vhodného klubu ZDE a podobnou diskuzi tam směřovat.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JAMILLOS: Tak ses rozhod, že když si vybereš auditko s tvým tématem naprosto nesouvisející, setkáš se s přijetím výrazně přátelským. Geniální.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    SALVATOR: Já vím, ale slyšel (a později i viděl) jsem, že v auditkách, který jsou na tohle vyloženě zaměřený, je reakce na kritický dotazy a vůbec přemejšlení tohohle typu řekněme... nepříliš přátelská.
    Kašlu na to, i tak dobrý a zúčastněným díky.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JAMILLOS: Debata, otázky? Úplně klidně. Ale pro boha živýho, jak si sakra přišel na to, že tohle auditko je na to to pravý vořechový.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jich mám ještě spoustu a já offtopic nebudu :-)

    NOIK
    NOIK --- ---
    pro tyhle kladeče otázek a nastavovače zrcadel by měly bejt zřízený gulagy
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAMILLOS: nejsi ty internet explorer?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    TAPINA: Rozumím tomu správně tak, že teda považuješ za pravděpodobný, že to je odtamtud? I tak pořád nechápu, proč by měl bejt dialog blbej nápad. Neříkám, že něco takovýho vyloženě očekávám v novinovejch titulcích, ovšem nějaký páky a dohody jistě existujou. Jakkoli je to totalita, přece jenom to není izolovaná planeta. A trvám na tom, že pakliže přistoupíme na myšlenku, že to vzniklo v laboratoři, tak diskuse s protagonisty by snad logicky měla bejt to první, co člověka napadne.
    Ale ok.

    TOOMIX: Já vím, kladu otázky. V současnosti se na takový věci z nějakýho důvodu reaguje vyloženě hystericky. Sorry.

    SADY: To beru. Každopádně bych očekával otevřenější veřejnou debatu v tomhle smyslu. Zase, logicky. Problém ale je, že se jedná o Čínu, že jo. Kdo by si ji chtěl rozházet. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam