NIXIMOR: Rodiče mají XV 2.0i CVT, takže to mám projeté. Jízdně super, za mě i CVT je velmi příjemná, jediná výtka je, že při plné akceleraci trochu hučí. Jinak pro běžnou jízdu ideální převodovka, v životě necukne, upravuje otáčky plynule dle potřeby, za mě rozhodně lepší, než DSG. Spotřeba ok, jezdí to hlavně po městě a drží se do 9 litrů. Interiér je dost spartánský, kufr opravdu miniaturní, ale místa pro posádku dostatek.
NIXIMOR: Ono to je symetrické AWD - to slovo "symetrické" neznamená, že to má mezi nápravami diferenciál a ne spojku, ale to, že ten systém je symetrický podle podélné osy vozu. Viz.:
Jinak tu spojku mají všechna Subaru s automatem, diferenciál je tam jen s manuálem. Dneska jsou ty elektronické systémy už tak daleko, že v podstatě klasický diferenciál se stává limitem. Už i Audi quattro přechází na řešení s mezinápravovou spojkou.
SPM: No ono to při plné akceleraci je "takový divný". Šlápneš na plyn, otáčky vylítnou někam k 4.500 a auto začne zrychlovat, přičemž současně s tím lezou nahoru i otáčky, ale pomaleji, než jak auto zrychluje. Nakonec otáčky dolezou někam k maximu výkonu kolem 6.000 a tam zůstanou, převodovka začne hučet a zrychluje se už jen změnou převodu. Pocitově to není takové to zatlačení do sedačky, ale při pohledu na tachometr to zrychlení je naopak překvapivě dobré.
Třeba v aktuálním Outbacku v Evropě už od toho upustili a při zadupnutí plynu tam CVTčko začne házet virtuální kvalty, jako by se nechumelilo. Rozdíl oproti klasickému automatu je pak skoro nepostřehnutelný.
Někde jsem ale viděl srovnání zrychlení Levorga v režimu "typického CVT" vs v režimu virtuálních kvaltů a s těmi virtuálními kvalty to zrychluje pomaleji.