• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    SPM: Vetsinu tejdne jezdim po Praze jebkou a pak, kdyz si uvedomim, ze si prece muzu vzit subo... Treba takhle na samej patecni večír...

    WIROZA
    WIROZA --- ---
    BOB_GALLOWS Ja mam mapy z satnavdics.co.uk a facha to. Respektive prvni CD mi prestalo fungovat po par mesicich a poslali mi nove zadara. Ted pouzivam prepalenou kopii a to origo mam ulozene doma.
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: když kloužeš, tak vrzne. 2016/2017 jsem na tom jel zimáky, co jsem k tomu dostal - sjetý a dost starý Polaris 2 a byla i celkem slušná zima. A tam fakt i při krokový rychlosti, když se najelo a začalo se brzdit v nějaký vrstvě břečky, to vibrovalo a jelo jako sáně.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: Ono si ABS v nízkejch rychlostech nevrzne tak nějak z principu, ne?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    IKSIK: mám to úplně stejně, po rovinách a z kopce jedu normálně, do kopce přichází můj čas ;)
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: Jako já jezdím relativně dost klobouk a skoro bych i řekl, že bych to úplně stejně projel i s předokolkou... ale to co mi před tou vesnicí předvádějí na té okresce je fakt extrém. Předevčírem když jsem jel, tak tu silnici ještě nestihly posolit a vizuálně na ní byly nějaké zmrazky. Ale chovalo se to normálně (jak jsem se za nima nudil a neměl jsem nic za sebou, tak jsem zkoušel v několika místech prudce brzdit a ani ABS si nevzlo) a stejně jsem jel za dvouma autama, co jely 20km/h... nevim co by dělaly, kdyby tam fakt byl napadanej sníh. Akorát že hromada horizontů, z proti směru celkem provoz, tak jsem ani tak neměl úplně koule tohle předjet.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: No ono je blbý, že i to Súbo brzdí jako každý jiný auto. Ale do kopce si to dávám a všechny ty TDI a HDI agresivně, z jejich pohledu až nebezpečně, předjíždím. :-D
    SPM
    SPM --- ---
    Závidim prázdnou silnici. Od doby, co i okolo Prahy napadl centimetr sněhu, to mám na okresce cestou domů spíš nějak takhle:

    4PTO
    4PTO --- ---
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Tsiwe...

    2018 Subaru CORE 1 Navigation sat nav update map disc
    https://www.satnavdisc.co.uk/...gacy-Outback-Forester-Tribeca-navigation-map-dvd-sat-nav-disc-update

    Kdyby to bylo za tyhle prachy a fachalo to, tak si koupim A, B, C i D, udelam si na to pořadač, cedulky a pohonim nad tim. ^_^
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Jak resite nove mapy do integrovane navigace (Legacy IV / Outback III)? Kdyz nejsou zacpy atp., mam ji radsi, nez waze na mobilu. Pripadne ultimatni argument je moje OCD, kdy proste trpim, pokud i jen vim, ze neco nefunguje presne tak, jak ma :)

    Tady link z roku 2013 na ziskani aktualnich map 2011, coz je dnes k nicemu, ale dobry vedet, ze reseni by snad mohlo existovat.

    Uplne nejradsi bych samo origo DVD, ale dokazu si predstavit ten nesmy$l...
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    DIGITALISMEK: a jak moc to je shnily na podvozku, v podbezich?
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Eek. Škodaru Evolution..

    Tenhle polský tuning stojí za to! Mrkněte na závodní Škodu Fabia s motorem Subaru | auto.cz
    http://www.auto.cz/...dium=dave&fbclid=IwAR0ZMaH4u2deoifDylz8KzzxgAFumUBSSL_rmLldIcc18aaERbEttlpFXBw
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    NIGHTHUNTER: uplne bez problemu se proste jen natahnes, peipadne vystoupis, jezdil sem tak pres 4 zavory denne a nak me to nevysiralo, obvzlast s vedomim, ze sedim v aute, ktery stoji v rhd variante tretinu penez (resp. v lhd neexistuje)
    Pokud bys byl obezni, tak si koupis chnapku na sbirqni veci ze zeme, coz spekouni stejne asi potrebujou takjaktak
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    SPM: to jsou jen predstavy, ja jezdim s lhd autama v uk a s rhd autama v cechach v kazdodennim provozu, blizim uz se 100kkm a vubec me to neobtezuje ani u beznejch pomalejch aut, s 400k rhd autem fakt s predjizdenim neni sebemensi problem, pokud nevidis z vnitrni strany, tqk si rychle vykouknes a pripqdne se z5 zaradis
    A jak pisu, pokud je nekdo pacient, tak na klic ti to za necely kilo fakt precizne prekopaj na lhd
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    SPM: i po ucpaný Praze a to předjíždění se možná dá zvyknout a zlepšovat se, ale když pak přijde na parkoviště se závorou, kde si bereš lístek, různý McDrive, kde ti dají jídlo do okýnka, tak potom fakt nechceš být v autě sám :-)
    SPM
    SPM --- ---
    HERR_FLICK: problém podle mě není zvyknout si na pravostranku, ale fungovat s tím v provozu, který je levostranný... jako pokud to máš na ježdění po okruhu nebo to vytáhneš párkrát do roka někde na silnice, kde je úplně minimální provoz, tak je to asi jedno. Ale představa, že bych s RHD měl denně jezdit po ucpaný Praze nebo se s tím pokoušet předjíždět větší množství aut někde na okresce, tak to bych se z toho asi posral :-)
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    4PTO: Ale teda je fakt pekny!
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    BOB_GALLOWS: na pravostranku si zvyknes tak rychle, ze se vetsinou k prestavbe na lhd ani nedostanes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam