XCHAOS: Ok. Hodne stesti, treba nahodou se "neco" povede, i kdyz se tam ani v podstate nechces dostat, respektive alternativni pobliticky strany, kterym fandis... ??!
XCHAOS: reaguji jen na mensi cast textu, coz neni zcela korektni, ale nemam cas jako vy celej den psat spekulace na internety, tak aspon kousek ze dne ;)
My zadnou krizi nemame? Nemyslim jen tu financni soucasnou intergalaktickou. To do zadku vidim jenom ja, to neuveritelny mnozstvi lidi, kteri ziji na pokraji chudoby, socialni propasti? Nemohou sehnat praci, pokud se postesti sehnat ji-vzdy musi pocitat s nejakou podlou snahou zamestnavatele jak je co nejvic odrit, dost veci (i zakladnich) je drahych. Pokud maji to stesti a pracuji-vydelavaji vetsinou jen na to, aby meli co do pusy a mozna si trochu jakkoliv zabavili ve volnem case, ktereho je stejne malo... Prace, slozenky a ostatni "povinnosti" plynouci z nasi doby, trochu odpocinku a zase do kola! Navic se mezi lidmi ztraci urcita lidskost-solidarita, soucit a snaha tahnout za jeden provaz. Lide se snazi naplnit touhy vlastniho ega, maximalne stimulovaneho dnesni dobou, televizi a celym tim komercnim kolotocem... Vetsina se snazi tvarit, ze je vsechno sqely a zlaty, ale me to pripada jen jako posrany pozlatko a pretvarka... Od doby co jsem byl schopny, jsem se snazil pracovat a studovat, no ruznych praci jsem prosel docela dost, povetsinou remesla, ktera taky upadaji (kazdy chce byt preci in a delat u kompu, nebo zpivat v TV, ze ano...), udelal jsem si maturitu v technickem oboru a nakonec jsem si jeste strihnul VO umelecky obor. Na VS uz jsem nesel jelikoz jsem uz toho mel plny zuby (i te slabe financni situace) a sel do procesu se vsim vsudy. Momentalne zase zacinam vazne uvazovat o studiu, nicmene vetsinu praci jsem mel s platem, ktery mi zajistil to zakladni, ale za jakou cenu? I s dojizdenim apod. vetsinou cely den v drine a to stale do kola-stejne jako ozubene kolecko namontovane do obrovskeho stroje, ktery pro jeho nadrazenost a debilitu vubec, ale vubec nemusim... Vladnou mi a zasahuji do zivota lide, kteri si delaji co se jim zlibi, svoje nekale praktiky prezentuji jako snahy o lepsi zitrky a to mi vazne jako motivace do pracovniho procesu nepripada. Naopak, navic kdyz si clovek uvedomi jak bezproblemovy zivot si ty zmrdi nahore zaridili? COZE?!!! Me se snazi celej tenhle moloch sledovat a kontrolovat vic a vic, tlaci me kam nechci a jeste jsem v tyhle spolecnosti vetsiny povrchnich ubozaku vnimam jako nejakej vyvrhel... Prominte, ale bylo toho na me uz tolik, ze si nepreju jine vyusteni situace nez jake probiha v Recku.
Zrejme jsem precitlively asi jenom ja, ale tohle me uz vazne maximalne sere!! Netouzim po baliku penez, ani po 6ti valci s metalickou karoserii. Mrdat to. Ja chci zit plnohodnotny zivot v rovnostarske spolecnosti, ktera je kreativni, sebekriticka a plna jedincu, kteri se nehoni jen za vlastnim uspechem, ale pouzivaji vlastni mozek a nesleduji jen docasne materialisticke uspokojeni... Neutocim na Vas, spis jsem uz lehce zoufaly a tohle vsechno me KURVAA PEKNE SEREEE! Rozumite tomu alespon trochu?