ARCAK: Z pošty vím, že vás pane ARCAK zajímá můj názor. Víte, můj názor je tuctový maloobčanský jako tisíců jiných lidí. V televizi nyní vystupují, po tom maratonu, politologové a ti jsou fundovanější, je to jejich práce, i hobby. Takže co řeknu já je pouze takový
malý nicotný názor. Schwarzenberg se dostal na druhou příčku součten dvou vrstev obyvatelstva :
a) mladí ho volili trochu z recese a shlédli se v tom, že je to hravě. Kdo by chtěl ho obhajovat tím , že má dobré názory, tak víte, dobré názory měli všichni, každý svým způsobem, ale jiné postoje ... a
b) bohatí. Ti zase spekulovali, že je lepší mít na Hradě blba, co chrápe, který neumí zazpívat ani českou hymnu, který sice má "lidové" názory ( jiní je mají také ), ale dá se ho
oblbnout, ukecat, a který nebude rejpat do mafiánských struktur, nechá tu bandu korumpčníku, švindlířů a pseudopodnikatelou, co se živí neprací, na pokuji....bude to loutka k smíchu. To potřebují. Kočka když chrápe, myši mají rej. Volili ho né proto, že něco umí, že cíleně půjde za morálkou a principy, že něco ovlivní, ( jak by to udělal Okamura )
ale přesně naopak : že nic neovlivní.!
Takže ikdyž jsem to neřekl kultivovaně, komplexne, určitě už vnímáte "co" jsem chtěl o Schwarzengergovi říci. Samozřejmě, že se mohu mýlit, je to můj malý osobní názor. Do Klause jsme také v r. 2000 neviděli. ( Já byl jeden z mála, který ho už tenkrát prokoukl )..
viz čtení zde :
[ Antikomunisticky klub ]