• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    HEERO
    HEERO --- ---
    MATEEJ: za mě to není o nic víc nepříjemný, než když to např. dobře přijde red aggru, prostě buď to všechno spláchneš nebo ne...hrál jsem proti tomu a vytáhl na mě ve 2. kole Kiora Bests the Sea God...destroy 8/8, ukradl mi landu, ale pak uz nemá moc co hrát....ano je to nepříjemný, ale jak říkám, o nic víc než kterýkoliv jiný decky, který oponentovy přijdou ideálně...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    WIRUSS: Já na to ještě nenarazil, protože STD hraju minimálně, ale podle stížností na redditu by si to Arena ban přinejmenším na BO1 zasloužilo. Objevuje se tam vzorec "3x-4x mull, pořád to nepřišlo?, tak scoop a další pokus", což je dost otrava. A z hlediska poměru času a výkonu to je efektivnější než RDW, i kdyby to mělo win rate pod 50 %, pokud ti stačí grindovat winy a questy a rating tě tolik nezajímá. Mimo Arenu to ale imo není problém.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    WRATA: Ale to je přesně ono, tohle není busted na STD... Prostě je na to side, maximálně je to na omezení na BO1, jak se to už jednou stalo Nexusu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    WIRUSS: Sorry ale to je proste demence vzit tenhle deck do BO3. Mnohem vyssi sance ze potkas presne tyhle decky a hlavne cokoliv s discardem kterej ti extremne vadi
    MATHES
    MATHES --- ---
    stejne je krasny jakou cestu ten Tibalt usel. jak se z nepovedenyho dvoumanyho zbytecnyho PW, kterymu se vsichni smali, nakonec stal "dvoumanovej" PW, kvuli kterymu se zmenily pravidla cely hry:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    YETTY: je to proste ciste proti 3 mana cascade into tibalt:)
    YETTY
    YETTY --- ---
    Už jsem to zjistil, přidali tento dodatek.

    You may cast that spell without paying its mana cost if its converted mana cost is less than this spell's converted mana cost.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WIRUSS: rekl bych, ze myslel spis cascade do pw tibalta na modernu, ne kartu tibalt trickery:)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    YETTY: no já to pochopil, že v těch kartách, prostě na stacku je to jiné ne?

    AGENTCOOPER: tak ono to na std není tak stable, stačí se podívat na to, jak to minulý týden hrál Mengucci, můžeš být jeden z nej hráčů na světě a stejně ti je to prd platný, když ti to "losuje" špatný karty - https://youtu.be/6K2PaYPckbY
    YETTY
    YETTY --- ---
    Já jsem se v tom trochu ztratil. Kde je tedy přesně ta změna ohledně toho Cascade? V té abilitě? Nebo v pravidlech u split karet?
    MATHES
    MATHES --- ---
    ahaa, uz to dava smysl

    708.4. In every zone except the stack, the characteristics of a split card are those of its two halves combined. This is a change from previous rules.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ja se snazim vyznat v ty zmene cascade.

    Tu prvni cast chapu - uz z BBE proste nezahrajes Tibalta. Ale na konci je pak tohle a to fakt nevim jak chapat

    Finally, the interaction between split cards and cascade is unchanged; the converted mana cost of a split card is the total converted mana cost of its halves. If you cascade into a split card with lesser converted mana cost than the spell with cascade (remember, count both halves), you may cast either half without paying its mana cost.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: hele ono i s blbou mishras bubble je to dost v klidu
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: taky mě zaujalo, chci vidět, jak to zase bude fungovat s Lotusem...
    MATHES
    MATHES --- ---
    lurrus unbanned na vintage? lol ok
    WRATA
    WRATA --- ---
    Trickery zustalo na STD? tak to jdu asi trollit na arenu :D
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    ASYD: Kdo by řekl, že Arcum's Astrolabe je tak extra silná karta, aby se bannula na všech formátech, na Okovi to bylo vidět 14 dní po release, ale tohle....
    ASYD
    ASYD --- ---
    February 15, 2021 Banned and Restricted Announcement | MAGIC: THE GATHERING
    https://magic.wizards.com/...e/news/february-15-2021-banned-and-restricted-announcement?DeleteUroDay
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Zjištění: startovní monocolor decky v Areně mají sideboard (narozdíl od těch dvoubarevných decků). A v červeném je klasický Hurloon Minotaur (bohužel ne s klasickým obrázkem).
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Note: We are planning an upcoming B&R announcement. In that announcement, we plan to ban Uro, Titan of Nature's Wrath in Pioneer, Modern, and Historic. Additionally, we are continuing discussions about doing the same in Legacy. While we are still working internally on the larger B&R announcement for that week, we wanted to share this information ahead of this sale.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam