• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NICOLE: plus jak sem si vsimla ve vsech diskuzich o vztazich, co mam bookly, ma neskonalou potrebu v kazde trollovat
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    KETHAMINA: člověk to opravdu nesmí brát vážně - ale jak vidno i tady, jako metoda manipulace je to docela rozšířené :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    NICOLE: zajímavý ... tyhle obecně platný věci muži vesus ženy mne už celkem nechávají chladnou, ale je fakt že dřív, obzvlášť když byl muž starší a brala jsem ho jako zkušenějšího jsem spíš došla k mínění, že nejsem žena, ale asi muž :)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    KETHAMINA: machrování nepokládam za manipulaci, to je na rovinu a je asi v pořádku, když se chlap - přiměřeně - vytahuje. On třeba vykládal podobný věci jako sunník - jak ty chlapi ty vztahy chtěj vždycky míň, než ženský. Nebo se mi snažil různě podrývat sebevědomí - řečma o tom, v čem všem jsou ženský špatný. Vždycky to ale bylo jen v té obecné rovině, nikdy tohle neříkal přímo o mně. A dávkoval to po troškách a s humorem, protože nebyl blbej jako Sunny a bylo mu jasný, že kdyby mi to napral přímo takhle natvrdo, tak ho pošlu do háje rovnou. Nebo "musíme si promluvit" o tom, jak to mezi náma není perspektivní - přitom já jsem měla pocit, že v tomhle je od začátku mezi náma shoda, ale on to postavil tak, jakože se z toho cítí mizerně, že mi tak ubližuje :)). Tak jsem si řekla, že je to magor a že tohle nemam zapotřebí a do toho háje jsem ho poslala stejně. Ale znovu přišel a ukecal mě (to jsem byla ještě mladá a nechala jsem se) - nakonec jsme se pochopitelně stejně rozešli. Asi po půl roce mi znovu volal, že si zase "musíme promluvit" - nejdřív jsem nechtěla, protože jsem to měla za vyřízenou věc, ale protože otravoval, tak nakonec jsem se s ním teda sešla - začal mi vykládat, co všechno jsem v tom vztahu dělala špatně - očividně chtěl vyvolat konfrontaci - a já jsem pořád řikala "no jo, tak jo, tak vždyť už spolu stejně nejsme, tak ti to může bejt fuk, ne?" Když jsem se zvedla, že už mě to fakt nebaví a jdu domů, ať si povídá, co chce, tak na mě vypálil poslední zoufalej pokus: "A stejně jsem ti zahnul, když jsme spolu ještě chodili!" Asi čekal, že začnu plakat :)) Tak jsem řekla "ahoj" a šla jsem.
    Dneska mi to přijde legrační, ale tenkrát mi z toho bylo blivno. Jeho další vztah probíhal úplně stejně - a mám pocit, že pak už žádný další ani neměl (a že už je to řada let)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    NICOLE: já bych to ještě rozšířilo v bodu 3
    3a, jde o to léčit si mindráky sexem
    3b, jde o to léčit si mindráky vztahem

    a jak se tě pokoušel manipulovat do toho abys ho adorovala? Jako sebevychloubáním?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NICOLE: zajimave, prohod poradi na
    vztah
    mindrak
    sex
    a dostanes cyklus zivota:)

    jinak dobry postreh -jeden pan ma pocit,ze bych ho mela preci resit vic,ale u nej to vidim spis na lehke poruseni pravidel,nez na mindral
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SARAJ: já mam totiž pocit, že chlapů jsou v zásadě tři druhy:
    1) ty, kterým jde o vztah
    2) ty, kterým jde o sex
    3) ty, kterým jde o to léčit si mindráky
    Přičemž chlap, kterýmu jde o sex, si rád najde nějakou, které jde taky o sex, a je rád, že se s ní domluví a že nejsou zbytečný problémy. Ale chlap, kterýmu jde o kompenzaci mindráku, ten se to vždycky snaží dotlačit do polohy, kdy on jakoby nechce a ta ženská je do něj celá blázen. Taky jsem takovýho zažila - blázen jsem do něj rozhodně nebyla, ale bylo až neuvěřitelný, co všechno dokázal vymyslet, aby mě do toho vmanipuloval.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TAYLES:
    NICOLE:
    :)to zni dobre a pravdepodobne

    helej,ten nabubrelej trouba si podle mne fakt mysli,ze mamina je do nej zamilovana,protoze zensky to prece jinak neumi:)


    jezis,ja bych temhle typkum prala jednu poradnou mrchu do zivota,aby zjistila za co zivot stoji a kam se jejich dusevni vyvoj muze posunout:)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SARAJ: jak jsem tak pozoravala, co Sunnyněco píše tady i jinde, tak jeho pojetí vztahů mezi muži a ženami obecně je, že muži jsou ti, kteří 1) VĚDÍ a 2) stojí jen o sex, nikoliv o vztahy - a ženy jsou ty, co s do mužů beznadějně zamilovávají a jsou pak z toho celé nešťastné.
    Pro mě z toho plyne jediný možný závěr - dotyčný je chudák, co by moc chtěl, aby to tak bylo, ale jako na potvoru se do něj žádná ne a nezamilovat :))
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ále třesky plesky jsou to.. mám kamaráda, co cestoval do Indie asi tak o pět let mladší než náš fantom. slečnu, která dělala po zemětřesení na haiti humanitární pomoc, lidi co operujou, lidi co dělají krizové intervence při úmrtí v rodinách a nevšimla jsem si, že by kdokoli z nich tak neskutečně nabubřelej jako pán "skutečnej život"
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NICOLE: pozor,urcite v te Indii prosel kurzem meditace v nejakym klastere:)

    cela ta storka je vtipna,ale mne proste nastavaly ty 2 vety,na ktery jsem reagovala -miluju postoj -jen muj pristup,jen muj postoj je ten pravy jedinecny,bajecny,empaticky a slunickovy..na tyhlety pindy se max chyti nevycvalana 18 u piva nebo taboroveho ohne,le pardon
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SUNNYRAIN: no rofl :D
    Týpek co hodně cestoval, možná viděl hodně míst, ale to je tak všechno. Všude byl jen jako divák. Kdo myslíš, že toho ví víc o životě - ženská, co porodila a vychovává dítě, stará se o rodinu, o domácnost a kdoví o co ještě, nebo klučina, co toho hodně viděl - z okýnka letadla?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    nebo zas dělá nějaké psychologické experimenty jako jeden takovej před ním..to jsem taky řešili asi pět dní a nakonec se to ukázalo jako modelová situace. no ale proč ne. stejně v tom v podstatě není rozdil a všici si popovídáme :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jak to ctu,tak bud si tady ad a - sunnyrain resi srabacky resi sam sebe jakoze kamarada a v tom pripade je fakt hrozne chlapeckej svetobeznik
    ad b- ho otravuje,ze se s kamosem musi bavit u pivo o nudny mamine -aka zamilovany dracici,protoze prece zensky co nejsou freeeeeeeeeee nici dusevni vyvoj a karmu
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: jo a nepovažovat zdroje za jednu ze svých 5 životních priorit může právě jen ten, kdo k nim má velmi dobrý přístup nebo jich má dokonce tolik, že už má roupy - zkus mu je vzít a uvidíme, jak to s prioritami bude vypadat pak :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SUNNYRAIN: asi z krizkem po funuse,ale predpokladam,ze myslis konkretni holku a tvoje tvrzeni o tom,ze holky nechteji jen sex nemas jako sablonu

    :-) Nakolik je svéprávná mamina z vesnice, jejímž největším cílem bylo porodit dítě, v porovnání s mladým bohémským frajerem, který procestoval svět? :) -to myslis opravdu vazne??!!!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ZUZKAOU: nakonec ještě vyjde najevo, že ho ta maminka sexuálně zneužívá ..to je hrůza :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAYLES: jenže to je dost trapný, bejt jen nabíječ nudící se mamčy, zpestření na mateřské, když můžu bejt tajemnej cizinec - skoro guru...
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TAYLES:
    navíc se zde nebavíme o žonglování s miliony. pro maminku s dítětem to dneska může být otázka přežití nebo výrazného poklesu stávající životní úrovně. to jsou pudy :) takže pokud to není vyloženě někdo, to je jí odporný (a to asi není, když si ho vzala a měla s ním dítě) tak si to taková paní myslim dvacetkrát rozmyslí. nebo si to rozmyslí po půl roce, co si vyzkouší, jaký je život s někým mladým, kdo má sice tunu vizí, ale neuživí málem ani sebe třeba (dávám jen příklad, aby bylo jasné, kam jsem směřovala těmi zdroji) - manžel je manžel a navíc tatínek. takže to sice může být stereotyp - ale na druhé straně je taky tisíc plusů. ne jen mínusy, tak jak to zas popisuješ ty. (teoreticky)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    to s těmi zdroje jsem si ale nevymyslela, to jsou výsledky výzkumů. proč si myslíš, že krása u muže není zdaleka tak důležitá jako krása u ženy? prostě příroda. u muže jsou zase důležité jiné věci (zdroje, tak jak jsem o nich psala, jsou jedna z nich) to není nic nového a ani nic nepochopitelného. proto si myslím, že podceňovat "funkci" manžela se nemusí vyplatit - pokud je tam všechno finančně v relativním pořádku, pak je to pro takového týpka, co popisuješ, daleko těžší soupeř než se ti může jevit. škoda, že není navíc ke všemu ještě bohatý - to už by mu k dokonalosti nechybělo snad nic..kromě zdravého pohledu na sebe a na ostatní, samozřejmě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam