Chtěl bych se zeptat, pokud bych chtěl koupit do osobního vlastnictví garáž, za účelem garážového stání (kupodivu:), v Praze ... Chtěl bych řadovou garáž, ne v paneláku, kde by se každý hned posral z každého puštění vrtačky.
- většina garáži je samozřejmě na (nějakým způsobem) pronajatém pozemku od města, buď se platí pronájem za rok, nebo na některých obecních pozemcích se dokonce nic neplatí.. Je mi jedno, zda-li dám či nedám litr ročně, jde mi o to, pokud se město rozhodne, že přes mou garáž postaví dálnici, mám úplnou smůlu? Může mě město kdykoli "vyhodit" z tohoto pozemku bez udání důvodu? Bývají s tímhle problémy?
- v garáži bych chtěl zhotovit i dílničku na běžnou údržbu vozidla (ponk se svěrákem, deska s nářadím), no ideálně by se hodila i na kutilské věci, tu uříznout flexou něco, sváření.. Jsou nějaké obecné podmínky, na co může a nesmí byt nemovitost typu garáž využita?
- jiné zkušenosti, tipy a triky, čemu se vyhnout a na co dát pozor, v čem se často šmelí .. Kde hledat inzerci, jaké lokality jsou málo zatíženy kriminální činností..?
Za jakýkoliv info budu vděčnej, jsem na začátku.