CUKI: Tak nakonec opět u mě vyhrála Bezrealitky.cz - týpek sympaťák z Arménie, byt si chce upravit podle sebe - předešlí nájemnici (mladí kluci, časem se k nim přidala přitelkyně jednoho z nich) tam udělali dost bordel, že když jsem to viděl po cca půl roce, při prohlidce s novým zájemce, tak jsem myslel, že je nakopnu.
S novým zájemcem jsme se domluvili, že za snížení kauce si byt upraví jak chce on, klasicky první smlouva na rok, ale prý to v čr po dvou letech úspěšného podnikáni vidí na alespon dalších 5let.
Dnes jsme byli oveřit podpisy na smlouvě pro cizineckou policii a prý nic jiného po mě chtít nebudou, někdo s tímto zkušenosti? Týpek v ČR žije už 2 roky - ukazoval mi povolení a vzal mě i do své firmy s kterou se mu daří, tak snad vše bude v klidu... Můžou fízlové nějak prudit?
K tomu Ideálnímu nájemci, chtěli byt vymalovat a převzali by si ho k 15. 10. a mají měsíc na hledání zájemce, takže by platili až od 15. 11. s garancí, při případném dřívějšim obsazení by platili poměrnou část. Dali nějaký nástřel ceny, já jim napsal svoji představu a v podstatě na ní přistoupili o cca 3 000kč víc.
Ale čekat měsíc než se oni uráčí, když jsem měl za 2dny kolem 15 zájemců mi přišla jako blbost...Pro někoho asi dobré, ale mě by to za to nestálo.