• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!

    Pokud je ve vtipu dýmka, tak to není dýmka.

    Pokud se po vysvětlení nesmějete, ať už protože vtip pitvou umřel nebo protože ani nikdy vtipný nebyl, jděte si stěžovat tam, kde jste jej našli, děkujeme.
    Pokud má nějaký vtip +HAFO palečků a vám se nezdá vtipný, věřte, že vaše problémy s vaším smyslem pro humor jsou váš problém, nikoliv problém lidí, kteří vám vtip vysvětlili.

    rozbalit záhlaví
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SIRIEN: uf, tahle divna varianta me samozrejme napadla, ale nejak to uz mi prislo moc prekobinovy, az uchylny a rozhodne ne vtipny.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SUCZKER: not snow - popel z Židů.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Nekdo nejakej napad?

    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PRAASHEK: Prášku, NAPOSLED! Toto je auditorium, kde vysvětlujeme vtipy. Se svým trollingem jdi do prdele.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    TAP: ajo..dik :)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    SIRIEN: Nemame, nemame, ale postupne tam taky smerujeme...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    godhaj zni jak gothaj, vubec se mi to neasociovalo s gudbaj. ale co, ten vtip je tlacenej. a to pak obcas ne kazdymu sepne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VON_GILOTINE: Je tam John, co říká jistou verzi goodbye (tedy Brit nebo Amík) a Fritz, co říká Auf Wiedersehen (tedy Němec). Je pravda, že jsem přehlédla to General Motors, ale to podle mě stejně nebylo pro pochopení stripu tak podstatné.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FALCO: problem toho stripu je imo v tom, ze z nej neni poznat ze je to american. ja si treba myslel ze je to francouz nebo anglican, pac jsem u toho nedaval moc pozor. sice vim ze general motors jsou us firma, ale pri letmym cteni je tem general motors europe.. bla bla bla
    CEAR
    CEAR --- ---
    FALCO: Podle mě to má poukazovat na ironii, že dva obchodní partneři (Němec a Američan), kteří se v roce 1937 mohli sejít na přátelské procházce po pláži v Normandii, pak mohli stát proti sobě v boji při vylodění spojenců na téže pláži v roce 1944. Mimochodem jedna kapitola v Jak jsem vyhrál válku má podobný smysl (nevím jestli úmyslně, nebo náhodou).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FALCO: 1937 - obchodní schůzka Brita a Němce na pláži v Normandii. 1944 - vylodění spojenců v Normandii, každý z nich je na jiné straně fronty, střílí na sebe. Sešli se, ale jinak, než by čekali.
    PS Příště prosím varovat, že se jedná o ten prasokomiks, abych to neotvírala.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    SIRIENjasny, mohl jsem dodat, ze nerozumim, co je vtipnyho na obsahu, jen jsem si rikal, ze kdyby nekdo nerozumnel textu, tak pouzije strejdu googla a nebude to davat sem. Takze dodavat, ze nerozumim jazykovy strance, mi prislo nadbytecny.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    SIRIEN: Tolik keců k jednomu blbýmu vtipu....
    Principy stand-up skečů, genderový studie.... vidíš to moc složitě, je to prostě primitivní "vtípek" co neni moc vtipnej....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jako obvykle jste úplně pominuli jeden fakt - že ta paní je ve skutečnosti upír a snaží se odvést pozornost nesmyslným žvatláním a zatímco si členové publika lámou hlavu nad smyslem vět, které ona tvoří náhodným seskupováním slov, vybírá si svým cvičeným zrakem další oběť s vhodným RH faktorem, které bude pít krev i po představení, tentokráte však již doslova.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Doporucoval bych pohled do zahlavi, vtipnejsi uz to nebude ;)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    WYNDMYLL_238: jo, vim, přeložil jsem to volně, nechtělo se mi s tim moc patlat. Pointa zůstala. (ono opět - "polo shirt" v našem kulturním kontextu mi přijde že by samo potřebovalo další poznámku pod čarou)


    PHUSHI: Ve skutečnosti sem to tam napsal, protože to je poměrně dobrý odraz toho, čeho feministky v USA úspěšně dosáhly (stejně tak v Austrálii mimochodem a obdobně v dalších západních státech - a co jsem slyšel tak i ve Skandinávii, ale tam to mám z druhé ruky). Ostatně zrovna tahle gender-overcorrectness je poměrně tradičním terčem (ať už přímým nebo nepřímým) mnoha stand-upů, nejen tohodle skeče.
    Že je cz společnost k podobným tendencím velmi rezistentní, takže u nás tuhle mánii nemáme, je věc druhá.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    SIRIEN: ta prvni pulka by jeste sla, ale tohle "Tahle komička kritizuje feministickou gender-korektnost a s ní spojenou faktickou nerovnoprávnost ke kritice mužů a žen kdy ve jménu rovnosti dochází k tomu že ženy jsou over-protected a na chlapy se může srát dle libosti." je neco, co sis tam dosadil sam...
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    SIRIEN: az na jeden detail

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam