• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHPoznej vtip + jejich vysvetleni | Adolf Hitler ručí za vtipnost veškerých vtipů! Doživotní záruka! *záruku možno prodloužit
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    NELLAS: Souhlasím. Jen díky upozornění na "prasokomiks" jsem otevíral opatrně a po zjištění, že to je to, jsem to okamžitě zavřel. Opráski nemůžu ani cítit kvůli té záměrně prasácké češtině. Vypaluje to oči.
    A může mi někdo zkusit vysvětlit, co na té prasáčtině, kterou je to psané, má být tolik vtipné? Že to asi má parodovat výslovnost aneb "píšu, jak slyším"?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    SUCZKER: Vámi vyžádaný vtip bude vysvětlen, jeho vtipnost však není garantována!!!


    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SUCZKER: no, je to jediné, co napadlo mě, když jsem na to koukal, a dál jsem nad tím nepřemýšlel... nepůsobí to na mě jako nějaký vtip se superhlubou pointou.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SIRIEN: uf, tahle divna varianta me samozrejme napadla, ale nejak to uz mi prislo moc prekobinovy, az uchylny a rozhodne ne vtipny.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SUCZKER: not snow - popel z Židů.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Nekdo nejakej napad?

    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PRAASHEK: Prášku, NAPOSLED! Toto je auditorium, kde vysvětlujeme vtipy. Se svým trollingem jdi do prdele.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    TAP: ajo..dik :)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    SIRIEN: Nemame, nemame, ale postupne tam taky smerujeme...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    godhaj zni jak gothaj, vubec se mi to neasociovalo s gudbaj. ale co, ten vtip je tlacenej. a to pak obcas ne kazdymu sepne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VON_GILOTINE: Je tam John, co říká jistou verzi goodbye (tedy Brit nebo Amík) a Fritz, co říká Auf Wiedersehen (tedy Němec). Je pravda, že jsem přehlédla to General Motors, ale to podle mě stejně nebylo pro pochopení stripu tak podstatné.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FALCO: problem toho stripu je imo v tom, ze z nej neni poznat ze je to american. ja si treba myslel ze je to francouz nebo anglican, pac jsem u toho nedaval moc pozor. sice vim ze general motors jsou us firma, ale pri letmym cteni je tem general motors europe.. bla bla bla
    CEAR
    CEAR --- ---
    FALCO: Podle mě to má poukazovat na ironii, že dva obchodní partneři (Němec a Američan), kteří se v roce 1937 mohli sejít na přátelské procházce po pláži v Normandii, pak mohli stát proti sobě v boji při vylodění spojenců na téže pláži v roce 1944. Mimochodem jedna kapitola v Jak jsem vyhrál válku má podobný smysl (nevím jestli úmyslně, nebo náhodou).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FALCO: 1937 - obchodní schůzka Brita a Němce na pláži v Normandii. 1944 - vylodění spojenců v Normandii, každý z nich je na jiné straně fronty, střílí na sebe. Sešli se, ale jinak, než by čekali.
    PS Příště prosím varovat, že se jedná o ten prasokomiks, abych to neotvírala.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    SIRIENjasny, mohl jsem dodat, ze nerozumim, co je vtipnyho na obsahu, jen jsem si rikal, ze kdyby nekdo nerozumnel textu, tak pouzije strejdu googla a nebude to davat sem. Takze dodavat, ze nerozumim jazykovy strance, mi prislo nadbytecny.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    SIRIEN: Tolik keců k jednomu blbýmu vtipu....
    Principy stand-up skečů, genderový studie.... vidíš to moc složitě, je to prostě primitivní "vtípek" co neni moc vtipnej....
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jako obvykle jste úplně pominuli jeden fakt - že ta paní je ve skutečnosti upír a snaží se odvést pozornost nesmyslným žvatláním a zatímco si členové publika lámou hlavu nad smyslem vět, které ona tvoří náhodným seskupováním slov, vybírá si svým cvičeným zrakem další oběť s vhodným RH faktorem, které bude pít krev i po představení, tentokráte však již doslova.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam