MAWERICK: Ale prdlacku.
Porad cekam na nejake argumenty proc cokoliv z mnou provadenych veci je spatne, a nikdo zadne nedodal.
Vsichni stale opakujete ty stejne povercive nesmysly.
"ale zcela opravnene jsme ti nekolikrat rekli ze ten error zpusobilo to co jsi ty manulane vypnul... a to mimojine znamena ze jsi vypnul neco o cem sis myslel ze neco nedela a ono to delalo :)"Ten problem nemel nic spolecneho s necim co ja delam, uz jsem nekolikrat psal, ze bylo VSECHNO v defaultnim nastaveni.
A nikdo nenapsal nic konkretniho, byly to jen obecne zvasty a povercive nesmysly.
konfigurovat nebo vypinat sluzby je normalni zvlast u instalacnich a updatu ale dela se to u veci u kterych vis co to zpusobi a proc to delas. ty to evidentne nevis...Tak mi povez co nevim. Povez mi co z toho co delam je spatne a proc je to spatne.
Ale zadne obecne babske poversive kydy, znovu si precti
BAT, a ja cekam...
a pokud to opravdu je tak ze nikdo z nas widlim nerozumi tak nechapu proc nepracujes jako konzultant u MS...No asi tomu nerozumite, kdyz NIKDO z vas neni schopen prednest ani jediny konkretni argument.
A to i kdyz ponecham stranou pany "experty" jako
OCTOPUSS a
THEODORT, kteri nevedi co ktera sluzba dela a ani nevedi, ze to nevedi
(a uz nepochybuju, ze takovych je tu vetsina).
Ale abych odpovedel na tvoji otazku proc nepracuju jako konzultant u MS - protoze nechci, protoze je to mizerna firma, mizerne placena prace, nevdecna prace, neprijemna prace, a prilis casto bych asi prichazel do styku s "expertama" jakych je tu asi plna diskuze.