ZUZKAOU: No podívej Zuzko, já rozumim tomu, jakým způsobem přemejšlíš a tenhle hlubinně analytickej vhled může bejt v některejch situacích i přínosnej. Ale nesmíš na to jít mocensky (a jsme zase u toho ;). Když si rozeberu náš rozhovor, tak mi vychází, že zatímco jsem už v úvodu psal, že na to nechceme jít mocensky (a pak jsem to ještě zopakoval), tak ty jsi mi nabídla dvě mocenská řešení - takže tady je spíš imho zamyšlení pro tebe: nakolik se tohle téma moci týká právě tebe. Já jsem brzo vycítil, že tu paní tady démonizuju a proto jsem se snažil popsat jí v širší perspektivě. Za to jsem od tebe dostal dva analytický komentáře o kterejch sama přiznáváš, že může jít o tvojí projekci. Tak se zamysli sama - určitě víš, že i při osobním kontaktu dochází často k projekcím a přenosům, natož pak, když komunikujeme s někým, koho nevidíme, neslyšíme jak mluví (tón řeči, intonace, způsob vyjádření) a navíc toho člověka ani neznáme - v takový situaci si myslím, že je potřeba bejt velice opatrnej ve vlastních analýzách a doufám, že ty sama uznáš, že pravděpodobnost, že se jedná o projekce se tady rapidně zvyšuje ;)