• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LARKmalý radosti podle Amélie z Montmartru
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    rada pisu psace pismeno F
    URTSCHA
    URTSCHA --- ---
    vcera se mi povedla takova nevsedni radustka: sla jsem si do trafiky v metru koupit ciga a nesla jsem si andelsky (ale cerny) kridla z peri, dost neprakticky je drzet a hledat penezenku v tasce, tak se jediny zakaznik (ocividne kamarad trafikanta) nabidl, ze mi je podrzi. vystrachala jsem penize, zaplatila a panovi sdelila, ze se primluvim aby ho certi zitra (byla jsem tam v sobotu navecer) neodnesli. pan se usmal, rekl, ze ma 150 kg a ze ho neunesou tak jako tak. Potesilo me, ze mi nekdo pomohl a ze na me byli oba mili a trpelivi. No, za dve hodiny jsem se doma nastrojila do trochu dabelskeho cervenocerneho andela s rudou parukou a sla na metro - ten kamarad-zakaznik v trafice jeste klevetil, tak jsem si rekla, ze pany pozdravim - nakoukla jsem dovnitr a rikam "tak jsi pro vas jdu do toho pekla" panove koukali velmi prekvapene a trochu vydesene. tak jsem jim vysvetlila, ze jsem tam byla pred dvema hodinama s tema kridlama. moc mi neverili, ale pak si me prohledli a uznali ze to jsem opravdu ja. a bylo videt, ze jsou fakt radi, ze se k nim hlasim. a ja jsem byla rada, ze kostym byl dostatecne dobrej na to, aby me jen tak nekdo nepoznal.)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    URTSCHA: Já taky! ;-)
    URTSCHA
    URTSCHA --- ---
    kdyz "nestastnou nahodou" pripecu cukrovi a "musim" ho pak snist aby zbylo jen to povedeny .)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    KLAIR: Já taky!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Vždycky mám horznou radost, když je v nyxím klubu Modní nebe víc zpráv než v Modním pekle :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    i kdyz normalne mam zimni zvuky sidliste moc rada, dneska to na me pusobilo depresivne, protoze vecer v ty vanici nikdo nebyl. vytahla jsem ven svyho minijezevce a natahla na nej potupne kabatek a blikaci svetylko, aby se mi ve tme neztratil a do usi pustila nejakou baletni hudbu od mozarta. jak jsem se na nej divala, jak skace v tech zavejich a pleskaj mu usi a jak stastne honi snehovy vlocky sem a tam a do toho ta uzasna smyccova symfonie, musela jsem se strasne smat. je krasny mit psa :))
    WOAM
    WOAM --- ---
    Zapletla jsem si před spaním copánky z mokrejch vlasů a teď budu mít několik dní vlnitý vlasy, juchů! =) A mám takovej malej ošklivej červenej šátek, co je běžně k ničemu, a vážu si z něj do těch vlasů veeelkou poctivou mašli, žádný gumičky a sponky! =)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tak ju - chytani tech nejvetsich vlocek na zastavce do pusy.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Včera jsem od jednoho autora dostala sbírku básní, kterou mi podepsal. Mám z toho radost, stejně jako z těch básniček.
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Zasněžená Praha 6( a že jsem jí dnes zvládla projet notnou část) a vzpomínky na dětství v horách, kdy mi maminka vyprávěla, jak těmito pražskými končinami chodila (než se odstěhovala na sever bydlela v Ruzyni, pak v Dejvicích).
    Znám to tam málo, bydlím na čtyřce, ale díky těm vzpomínkám mi bylo, jako bych se sama vracela domů...
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Konverzovat na hodině angličtiny, přejít na téma spisovatelé, najednou přejít na Terryho Pratchetta a vtáhnutí do rozhovoru s jedním milým člověkem. Prozářilo mi to alespoň to dopoledne. (Já jsem ve škole strašně nemluvná, víte. :D)
    WOAM
    WOAM --- ---
    ...a já se jdu do toho bíla teď projít pěšky ke škole. Sice mám všecky boty děravý, ale to je mi teď jedno, první sníh se musí pořádně užít! =) A někdy doslova na vlastní kůži. =))
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    měla jsem báječný víkend a když jsem byla v sobotu večer vezena domů autem, tak jsem neposlouchala zbytek posádky, nemluvila jsem, jen jsem zavřela oči, vrátilia jsem se v myšlenkách o pár hodin zpět a pak jsem si uvědomila, že se mi po tváři rozlil takový ten spokojený úsměv. úplně sám od sebe :) a vydržel dlouho :)
    EETEE
    EETEE --- ---
    MONIOUS: Přesně, člověk má pocit, že může vstoupit někam, kde ještě žádná lidská noha nespočinula... :-)
    SUKULI
    SUKULI --- ---
    MONIOUS: nebo jít v tom tichu, nechat na sebe dopadat vločky, koukat se jak si tak pomalounku letí vzduchem v záři nějaké lampy a přitom poslouchat svou oblíbenou hudbu... tak přesně to jdu ted udělat ;-)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Kousat zrníčka od kiwi, tak zvláštně křupou.
    URTSCHA
    URTSCHA --- ---
    v patek jsem vyrazila na koncert nejoblibenejsi kapely v letni sukynce, teniskach na tancovani, posilena vybornym vinkem a s jejich hudbou v usich a do toho zacal padat prvni snih! dlouho jsem nemela takovou radost jen z toho, ze si tu chvili muzu prozit.
    FENG_HUANG
    FENG_HUANG --- ---
    Když se s člověkem, s kterým si osobně navzájem moc nesednem, na něčem shodnem a jsme na stejné straně.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    plácnout koně po prdeli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam