• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASIPHONE - GAMEZZ - + diskuze pro začátečníky , lama dotazy a neustále omílané témata

začínate, nevíte si rady, nejste odbornici na HW ani SOFT
    ... ptejte se urcite se najde nejaky dobrodinec co odpovi :)
    případně mrkni na Nastěnku ;)
    dík moc. ještě že tady je to "lama friendly" .)
    CZ - manuál pro Iphone

rozbalit záhlaví
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    LAMA dotaz ... sefik ma 4G ... a ve fotogalerii ma nejake "nahodne" poradi fotek ... jak se to PROSIM da seradit dle data? ja ac zas takova lama si myslim na techniku nejsem tak na tohle jsem neprisel ani picu ;)

SHARK: moc pekny ... jak se jmenuje app?
    SHARK
    SHARK --- ---
    FRAUD: na tri telefony to ani nevim, jak to udelam, bych to dal polovicce na 3G

tak sms mi funguji,taopnu na ni na zavrene obrazovce a odpovidam, ale je mozny ze je to dany jeste tim ze mam doinstalovany quickreply for SMS

s hodinama jsem taky bojoval

mam to takhle

FRAUD
    FRAUD --- ---
    ale treba super jsou ty status bar notifikace
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    SHARK: btw. vsiml sis ze koupena licence na LockInfo je tusim na 3 telefony? ;)
    jediny co mi chybi (mozna to mam jen spatne nastaveny) ze kdyz prijde SMS tak tapnutim na ni se neotevre SMS editor .. coz treba u IM ve spojeni s imo.im funguje
    jo a pak mi taky trvalo dost dlouho nastavit LockInfo tak, abych nemel na home troje hodiny :-)))))
    SHARK
    SHARK --- ---
    FRAUD: nemam, ja jenom odpovedel ze ta mozbost je :))

jinak njsem eml taky intelliScreen na trial a taky baterka sla do pejru, koupil jsem Lockinfo, doinstaloval do nej pocasi a naprosta pohoda.
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    SHARK: ja mam bohuzel takovou zkusenost s IntelliScreen ze brutalne vybiji baterku - co jsem to smazal a nainstaloval LockScreen tak zadny problem
    je pravda ze uz jsem si na nej zvykl, treba nejaky novy update IntelliScreen tohle vyresil
    ty ten myProfiles mas? a zkusenosti dobre? neco by se mi hodilo...
    SHARK
    SHARK --- ---
    COWBOY: JB a app myProfiles
    SOYER
    SOYER --- ---
    SUSMEN: to se mi stalo taky, musel jsem vymenit cely display..
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Je možné si v iPhone nastavovat profily jako třeba u Nokie (normální, tichý, práce, auto,..)?
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    SUSMEN: zkoušel jsi to podržet deset vteřin home a power, aby se vypnul... a pak ho zapnout?
    SUSMEN
    SUSMEN --- ---
    ty jo dneska mi z niceho nic zhasnul iphone, nereaguje na nic, ale kdyz ho pripojim k itunes tak ho tam vidim, takze je zaplej, kdyz me kamos prozvanel tak to jemu zvonilo ale u me taky nic, tak nevim co s tim
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Zkusil bych asi jedno z dalších omílaných témat. Kontakty a kalendář jsem se synchronizovat asi už docela naučil. Ale potřeboval bych poradit, jak to dělat s SMSkami. Používám střídavě iPhone a Nokii E52 a docela by se mi hodilo mít v obou přístrojích všechny smsky. Máte na to někdo nějakou metodu? Předem díky.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    díky
    SHARK
    SHARK --- ---
    COWBOY: HOME+POWER na 10 sec
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    potřeboval bych poradit. Zamrznul mi iPhone 3G . Prostě nereaguje na nic. Má to nějaký reset? Díky
    FAILUR3
    FAILUR3 --- ---
    hele zkousel nekdo z vas app tvout2 v 1.2.5 (cydia - BigBoss rep.) na neoriginalnim tv kabelu ? na iphonu 3g bylo vse v pohode ale se iphone 4 po zapojeni obraz ukaze a po chvili spadne bud do cerne nebo tv ztrati signal uplne
    podarilo se to nekomu dostat signal ven ?
    QYDO
    QYDO --- ---
    potrebuju aktivovat a odblokovat iphone co je jen na o2 na vsechny operatory - nemam cas se v tom hrabat, jsem z prahy...

udelate mi to nekdo? nabidky do posty, diky
    KEEPITUNREAL
    KEEPITUNREAL --- ---
    P ředem se omlouvám, že si odpověd ndohledám sám, ale po těch dvou pokusech už mám strach o klávesnici..
    ACAB
    ACAB --- ---
    SHARK: dík
    KEEPITUNREAL
    KEEPITUNREAL --- ---
    zdravim, nemáte nějakej funkční návod na unlock? Mám iphone 3G a jailbreak na 4.1 s redsn0w. Podle jednoho návodu mi to házelo chyby s "reloading data" a při zapnutí se sekal na jabku, při druhým zase nechytal signál, na třetí pokus už nemám nervy. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam