BOBASH: hl najdem ti 2 miliardy ludi co auto nemaju a nechyba im k zivotu, to ze je zapadna civilizacia rozmazlena a chce si levne vozit prdel na ukor toho, ze niekde na druhom konci zemegule kvoli tomu ini ludia zomieraju nie je uplne idealne
nemas na auto? no tak si ho nekupis a zariadis svoj zivot podla toho, to moze znamenat kompletnu zmenu zivotneho stylu, dokonca aj zmenu prace, ja ked som sa stahoval do prdelakoviec u brna, tak som pocital s horsou dopravnou dostupnostou a aj napriek tomu ze auto mam, tak jazdim MHD, lebo je tu ta moznost a vyjde ma to lacnejsie, ked sa odstahujes na samotu u lesa, tak si usetril na nakladoch za pozemok a asi ti ostalo na nejake auto, ktore budes denne potrebovat
ja tiez peniaze na EV nemam, kupim si ho ked na to budem mat, mozno nikdy, ale nevyplakavam kvoli tomu, ze tie auta stoja milion a ze si ich nemozem dovolit, keby su do ceny fosilov zapocitane okrem emisnych pokut aj nevyplatene poistky pozostalym, ci naklady na znicene zivotne prostredie, tak tiez budu ovela drahsie, shellka vyplati par milionov na skodach a ggwp, co na tom, ze tie skody su ovela vacsie