Řeším nákup auta - padlo rozhodnutí, že už si fosila nekoupíme (ve firmě), problém je, že vůbec nevím co koupit.
Jsem asi starý, ale věci, které se tu řešili (youtube, connectivita,...) mě vlastně nezajímají. Od auta chci aby jezdilo a chci si ho nastavit na začátku a pak už to neřešit. Jediný co v autě dělám je, že nastavuju teplotu a samozřejmě bych chtěl využít abych ho mohl předehřát na dálku, než pojedu.
To, že auto spojím s telefonem, abych mohl telefonovat a pustit si podcast považuju za samozřejmost.
Neřeším ani moc dojezd - to už mají, pro mě dostačující, všechna auta.
Teď potřebuji osobní auto, kterým budu jezdit do práce a případně po zákaznících. Nemám žádné specifické požadavky.
Protože všechna auta teď bereme od vw, tak jsem pokukoval po ID.4, docela se mi líbí Ionic 5 (až na to, že je to Hundaj :-))
Máte někdo nějaké doporučení?
Další auto, které bychom potřebovali, je auto na stavbu - používáme zatím Caddy maxi a transporter - existuje vůbec varianta k těmto autům v elektrice? Jde mi o to aby měli 5 míst a nějaký nákladový prostor...
Jinak rodinné auto už mám vybrané, ale dodávat ho prý začnou až v průběhu příštího roku...(ID.Buzz)