BOBASH: Tak já jsem trochu jiná cílovka - matka, co každý den jede do Prahy do práce a po cestě tam a zpět někde vyloží/naloží dítě/děti + něco nakoupí/vyzvedne.
Takže mně naopak vyhovují nabíječky u obchodních center, ale je jich nějak málo (Třeba v Kralupech u Teska, Lídlu ani Penny, v Praze u Hornbachu v Řepích). Celkem často se mi stane, že je vše obsazené a nebo tam je málo parkovacích míst u ní (Praha Zličín Metropole, Ikea, u Globusu prý nabíječka je, ale ještě jsem ji nenašla, Podbaba Kaufland). Cenu u nabíječek neřeším - zaměstnavatel mi dal čip od PRE. Ale už jsem v Kladně potkala nabíječku, kde nefungoval a poslední dobou mne ČEZ nabíječky po cca minutě odpojí nabíjení s chybou (to jsem si s nima volala až zas budu mít s tím problém a čas, tak se jim mám ozvat a prověří to, když tam budu mít auto propojený kabelem)
U práce žádná nabíječka není a doma sice soláry máme, ale teď nedávají skoro nic a i když svítí, tak to jsme schopni spotřebovat na provoz domácnosti.
Když to tak sečtu, tak i když většinou jezdím "okolo baráku", tak bych stejně potřebovala plně elektrický auto, který má dojezd nejlíp aspoň 500 km, protože pokud teď během týdne najdu jednou volnou nabíječku, tak jak to bude vypadat až se oteplí a jak za pár let?
No a to, že potřebuju, aby to auto bylo vyšší a uvnitř celkem prostorný jak kvůli výšce a váze některých členů rodiny, tak i kvůli jejich zdravotním problémům je věc jiná.