DOMI982: Musím říct, že jsem velmi rád, že jsem na Juniper nečekal. Není to vyloženě zklamání, ale tak nějak jsem si myslel, že Tesla konkurenci uteče víc.
Kromě toho, že už je to rok a auto bych pořád neměl, tak jsem doufal třeba ve WLTP 800+, vzhledem k poklesu ceny baterek.
Uvidíme jak cenově, ale očekávám, že 2025 (max 2026) už TMY nebude nejprodávanější auto světa.
Led pasek uprostred, lepsi akustika, repro, displej vzadu a vyladenej podvozek za mě v dnešní době nestačí, obzvlast kdyz si vemu jak dlouho prichod Juniper trval.
Podle tvaru volantu nevim jestli alespon prisli se steer by wire (jako Lexus, ne jako Yoke, co nemenil polomer otaceni).
Nejvíce jsem ocenil, že Juniper nabízej i v klasické červené, ta TMY rufofialovočerná mě nezaujala.
Chtěl bych se plést a třeba hrajou 4D šachy, kdy v autě je místo na 90kwh baterku, se kterou to začnou nabízet za dva roky.
Chápu, že mi můžete napsat, že s dnešním pokrytím UFC je taková baterka k ničemu, protože ať si každej tvrdí co chce, stejně jednou za 3h zastaví na čurpauzu, ale v očích širké veřejnosti tomu tak není a na ty je potřeba mířit. Myslím, že WLTP 800+ by velmi pomohlo penetraci BEV mezi spoustu skeptiků.