Tak když už jsem tady zase, tak rovnou první dojmy z novýho CLA. Omlouvám se za reel, na YT jsem byl zatím línej si udělat kanál, ale napravím to.
Shrnutí pro ty, co to neuviděj, protože nemají FB účet nebo něco:
- Spotřeba po dálnici 17,8 kWh/100 km za hnusnýho počasí, deště a zimy. Tempomat na 130-140 km/h kde to šlo, kousek 160 km/h. Při tom kousku se zdálo, že nárůst spotřeby s nárůstem rychlosti je výrazně menší, než bývá zvykem (díky dvoukvaltu).
- Po městě paradoxně víc, ale fakt hodně jsem stál v zácpách se zaplým topením.
Celkově mi přijde, že to žere o kousek míň než TM3, ale musím si půjčit Highlanda, až budou plnohodnotně novinářský CLA (tohle jsem měl na den, je moc velkej zájem ze strany marketingu/prodeje, takže na PR jsou dva kusy v Česku, půjčují se po dnech).
Interiér nevypadá jako minulý CLA, ale spíš jako céčko – většina věcí, co jsou vidět, působí fakt jako Mercedes.
Infotainment mi nepřijde jako taková bomba, jak tvrděj, ale je velmi schopnej, rychlej, přehlednej, navíc je hezky integrovanej do palubky, lidi se nebudou vztekat že tam je tablet.
AI hlasový ovládání mě neokouzlilo, tvrděj, že si to s tebou má umět povídat jako GPT, ale nic moc. Nicméně jak jsem měl málo času, tak jsem ho nezkusil přepnout do angličtiny. Třeba Renaulty v angličtině fungujou úplně jinak (v češtině neumí GPT).
Je v tom překvapivě hodně místa. Na zadních sedadlech v pohodě pro dospělý lidi, na dítě v sedačce nádhera, kufr tak o třetinu větší než v mým X-typu. Nahovno přístup, ale to vyřeší Shooting Brake.
Zatím to na mě působí tak, že připlatit si za to těch asi 250 tisíc proti TM3LR dává smysl – bude to nejspíš mít v reálu skutečně větší dojezd a je to o hodně "dospělejší" auto. Samozřejmě na rozdíl od Tesly to nejspíš neskončí základní cenou, když jsem si konfiguroval CLA tak, jak by se mi líbilo, tak jsem skončil někde na 1,5M, ale zase na Mercedes člověk dostane slevu a na Teslu ne.
Jsem dost zvědavej na nový elektrický GLC a hlavně na Céčko, který přijde po něm – to bude mít nejspíš stejnou baterku jako GLC, ale aerodynamiku spíš jako CLA, takže bych čekal WLTP dojezd k 900 km, což už bude argument pro další spoustu lidí, kteří pořád tvrdí, jak pro ně je EV nepoužitelný protože dojezd.
První dojmy z nového CLA. Revoluce možná ne, ale evoluční skok rozhodně!
Aneb konečně elektromobil co ujede na nabití po dálnici stejně jako leckterý benzin.
#mercedes #cla #electric
@wiredcz | Voj...https://www.facebook.com/reel/1441024873674031