LAUNCHER: Jinak za mě, co MUSÍ mít fyzický ovladač a byl bych velmi pro to, aby bylo nelegální prodávat auto, které to tak nemá:
- VŠECHNY ZÁKLADNÍ FUNKCE SVĚTĚL. V poslední době jsem narazil na několik aut (BYD a Volvo), kde se mlhovka zapíná v infotainmentu a ještě to není hned po ruce. V situaci, kdy jedu v noci po dálnici a padne mlha, je to fakt problém a auto, který na tu mlhovku nemá tlačítko/kroutítko by mělo podle mě okamžitě přijít o homologaci.
- Tempomat/semiautonomní řízení (na volantu)
---
- Základní funkce stěračů, ovládání oken, zrcátek, věcí, co se otvírají v autě a na autě (kufr, kapota, schránka před spoluezdcem). Tohle není bezpečnostně kritický, ale je strašná otrava to někde hledat.
- Základní funkce ventilace a topení (teplota, AC on/off, větrák).
- Hlasitost. Ideálně na dvou místech (volant a středová konzole), minimálně na jednom z nich kolečkem nebo válečkem, nikoliv tlačítka.
---
Co je velmi nice to have, ale může to být na displeji, pokud je to udělaný dobře:
- Vypínání povinných asistentů (varování překročení rychlosti, Lane Assist) ideálně tak jako to má Renalt/Dacia na jedno tlačítko, sekundárně třeba jako škodovka (tlačítko a menu kolečkem), ale je v pohodě, když je na to ikonka v infotainmentu dosažitelná maximálně jedním swipem, ideálně trvale.
- Vyhřívání/ventilace sedaček. Může být ikonka, ale MUSÍ BÝT TRVALE. Zejména MUSÍ BÝT VIDITELNÁ, KDYŽ COUVÁŠ. Překvapivá spousta aut to tak nemá.
- Parkovací kamery. Ideálně aktivace jedním dobře identifikovatelným tlačítkem.
... a ještě jsem určitě na něco zapomněl.
Reálně v autě stačí mít těch tlačítek a koleček pár a pak dobrý UX. Ale to UX musí myslet na to, že se používá za jízdy a není čas se na něj koukat, takže třeba už teslácký přístup s tím, že jsou všude spousty textu, je potenciálně problematický.