• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    ROBOOTEK: Ferrari Lucepla
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Z ICE koutku, ale taky se to týká Ferrari designu - včera jsem viděl prvně na silnici to jejich SUV puro sanque a hned za tím jela Mazda cx něco v hodně časté bordeaux barvě. No nebejt toho odlišného řevu motoru, tak rozdíl minimální.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Luce #fixed

ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    a nevi nekdo proc se pouzivaj ty cerny leskly plasty na kazdym elektromobilu? ma to nejakou spojitost se schovanym radarem a cidlama? proc to musí bejt v lesku?? a proc musi kazdej elektromobil vypadat jak kuchynskej spotrebic? ..chapu tlak na co nejvetsi aerodynamiku ale stejne.. wtf?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Odbočím. Lars ted v podcastu spekuluje nad tim udelat model 3 plaid .. to jsem na ně zvědav ...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    CHEVALIER: jj je to hezci nez original ;)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ROBOOTEK: asi bych bral..
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    NANUQ: Aerodynamika, chtěli přítlak i bez aktivního aera a zároveň udělat nízký Cx.

LAUNCHER: Ten tablet je hlavně kombinovanej s analogovýma prvkama (hodiny, budíky na palubce), každej ovládací prvek má jinou odezvu když se hejbe, celý je to podle všeho udělaný podobně dobře jako iPhony, akorát na třetí, protože to tady mohlo stát víc peněz.

TOFI: PT Cruiser vypadá dobře nebo blbě podle toho, jestli si v něm dokážeš představit to auto ze třicátejch let. Proto byl na začátku cool, pak se okoukal a začal bejt pro spoustu lidí hnusnej.

KURE: Jinak několik novinářů, co byli na premiéře, tvrdí, že interiér Luce je kvalitou zpracování to nejlepší, co v automotive kdy viděli.
    KURE
    KURE --- ---
    LAUNCHER: :D lol. nejak jsem neresil material sedacek. A teda predpokladam, že "apple like" auto za 10+ mega nebude mit infotaiment nejakej smejd.
    LAUNCHER: TOFI: to bude zrejmě ta kontroverze. :) každej nazor na to auto bude silnej názor.

DOCKINEZ: jj, mě se taky posouva vnímání auta dle toho jak je šikovny pro dany použití.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    mne to vzhladom vzdy pripomina pohrebny vuz :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TOFI: Fair enough, nevedel jsem, ze PT Cruiser byl designem polarizujici, zjevne byl. Jde to mimo me (ostatne jako dneska vsechny ICE). Diky za info.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mně se líbí všechno v tom seznamu. Praktické auto = hezké auto.
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    LAUNCHER: dyt to je naprosto hnusny auto
    https://cars.usnews.com/cars-trucks/features/ugliest-cars
    The PT Cruiser is one of the ugliest cars ever, but the most shocking thing about this car was it was a hit... at least initially. When it debuted in 2005, it sold more than 132,000 cars. This increased to almost 139,000 in 2006. However, sales quickly tailed off and it was discontinued in 2010.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KURE: 1) Vnimam to stejne. Pokud je ten tablet responzivni a predpokladam ze je, tak za me super blend mezi Ferrari interiery a Jony Ive.

2) Jsem rad, ze Te tu nakonec naucime KURE, ze leather / vegan leather je v interieru auta spravne ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TOFI: PT Cruiser je na tom listu proc?

"When it launched in 2000, it was a hit. The retro hot-rod styling stood out in a sea of jellybean-shaped sedans, and Chrysler sold them as fast as they could build them. Dealers were marking them up over MSRP. The design won awards and was praised for being bold and characterful at a time when most cars looked interchangeable."

"The Chrysler PT Cruiser was a major commercial hit, selling approximately 1.35 million units globally."
    TOFI
    TOFI --- ---
    První elektrické Ferrari se stalo terčem internetových posměšků - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/auto-prvni-elektricke-ferrari-se-stalo-tercem-internetovych-posmesku-40580093?

KURE
    KURE --- ---
    LAUNCHER: interier a dvere se mi vyslovene libi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FEDAJKIN: Pridavam par fotek interieru a reseni 4 dveri.

https://www.ferrari.com/en-EN/auto/ferrari-luce-design

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam