Při průzkumu skladu jsem našla různé poklady - umělou smetanu, kýbl něčeho od Knorru, co se jmenuje 4 sliby a je to základ na zeleninový vývar... a s šéfem jsme se domluvili, že tyhle sračky posbírám, nachystám do bedny a že to odvezeme. Knorrem budem sypat chodník, stejně je to hlavně sůl a ostatní se prostě nechá u popelnice lovcům a sběračům, furt jsou to jouly, že.
Nevím, jestli jsem to zmínila, ale bylo mi řečeno, že umělou smetanu si objednávala psychopatka a dělala z toho tiramisu. Z toho a z pomazánkovýho másla, a plácala do toho ovoce a čokoládový topping. Od 9. února máme narváno po střechu, naučím kuchty normální tiramisu z vajec a smetany a z tvarohu, to se prodá a uvidíme, co bude.
Polívky a omáčky už se dělají z kostí, masa a zeleniny, našla jsem láhev na šlehačku a bombičky, takže se objedná karton opravdové smetany, ne té z rostlinného oleje a balakrylu, ale to stihnu až příští týden, do té doby se bude sprejovat rostlinnou, ale on si vídeňskou kávu skoro nikdo nedává. Už bych si tam troufla pozvat lidi, i když některé jídla je potřeba doladit a vychytat. Jo a cokoli z bramborového těsta je domácí; kynuté knedle neděláme sami, ale jsou z výrobny ze sousední dědiny a v létě budou pstruzi zpoza kopce, někdo tam má sádky.
Včera mě Nejvyšší odvlekl takřka násilím, než tam uškrtím tu blbku z recepce, proti které je bedna kytu inteligent, nebo umlátím nějakého toho pocestného, protože mě už sralo všecho a všichni, a cestou dom jsem se dozvěděla, že už-ne-provozní má dovolenou ne do dneška, ale do 31. a měla jsem radost, že můžu ještě pracovat - asi mi fakt hrabe. A taky mi přidělil kancl a řekl, že si ho mám zařídit, jak chcu. Taky dobře.