MAR_TINA: já si dneska hodlám otevřít láhev veltlínu, výběr z hroznů 2008 a do toho Runštuka se ti podívám, ale obávám se, že Ceres v něm fakt není. A pak tu mám starší verzi těch norem, s jinými pachateli na frontispisu, a tam taky je sádlo a podobné věci.
ZUZKAOU: jenomže, upřímně řečeno, zaprvé učni o praxi v kuchyni nestojí, protože dřina a špína, takže se kdovíjak nesnaží, zadruhé nic neumí a zatřetí ve většině provozu fakt často není čas a síla, aby nad nima někdo stál a učil je, jak správně krájet slepici (nebo co). Navíc si za ně škola účtuje jako za levnou pracovní sílu, takže se spíš využívají tam, kde jsou k něčemu, než aby prznili suroviny a ještě jim někdo ukazoval, že tudy cesta nevede, správně se slepice krájí takhle, tady máš druhou, zkus si to.