úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...
Klik na Babicu:
[ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]
jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
rozbalit záhlaví
87HIGHFLYER
---
---
21:48:45 26.8.2013
2 odpovědi
JANZAT
: tak on je základní problém v tom, že se ty děti dožerou jinde.
JANZAT
---
---
20:10:37 26.8.2013
1 odpověď
+1
TOOMIX
: Zaujala mne obzlvast jedna vec: Vetsina rodicu drzkuje a je nespokojena, ale priplatit za ten obed nechteji... Tak probuh kdyz chci, aby moje dite jedlo slusnou stravu, ktera mu bude prospivat, tak je jasny, ze to neco stoji, sakra...
TOOMIX
---
---
0:24:20 26.8.2013
1 odpověď
Co jedí ve škole děti: víc, než chuť je důležité splnit stanovené normy - iDNES.cz
http://hobby.idnes.cz/...lni-jidelny-problemy-08p-/hobby-domov.aspx?c=A130823_102450_hobby-domov_bma
RESTINPEACE
---
---
16:05:38 23.8.2013
ZOIDBERG
: mam to stejne, vnitrosti mam rad a rad je varim, ale plicim se vyhybam. Podle me to jde maximalne rozemlit a dat do jitrnic.
SOLEI
---
---
13:58:54 23.8.2013
-1
MUTHA
: Hezké a sympatické a co ti televizní kuchaři co vyhodí půlku surovin přímo před očima diváka do koše?
BRUKEV
---
---
13:56:43 23.8.2013
CAPTAIN_TACUD
: Pěkně se na to dívá, jen ta ženská je... nějaká divná. Působí na mě jako taková popcelebritka a la Šeredová u taliánů.
CAPTAIN_TACUD
---
---
13:52:09 23.8.2013
1 odpověď
+3
BBC Exploring China: A Culinary Adventure
http://www.bbc.co.uk/programmes/b01lybfj
http://www.imdb.com/title/tt2335746
Chefs Ken Hom and Ching-He Huang undertake a culinary adventure across China, sampling her food, history and culture
1/4 Ken Hom and Ching-He Huang embark on an epic culinary journey across China.
2/4 Ken Hom and Ching-He Huang visit Chengdu to learn about the cuisine of Sichuan province.
3/4 Ken Hom and Ching-He Huang head west to sample the cuisines of China's minority groups
4/4 Ken Hom and Ching-He Huang make an emotional return to their ancestral homes.
http://www.uloz.to/x2Jq8kqP/exploring.china.a.culinary.adventure.s01e01.hdtv.x264-barge.mp4
http://www.uloz.to/xkd7u87K/exploring.china.a.culinary.adventure.s01e02.hdtv.x264-barge.avi
http://www.uloz.to/xSSTnhTk/exploring.china.a.culinary.adventure.s01e03.hdtv.x264-barge.mp4
http://www.uloz.to/xhq2y42G/exploring.china.a.culinary.adventure.s01e04.hdtv.x264-barge.flv
DAVE_PAGE
---
---
13:25:52 23.8.2013
±0
pfff, aby jste se nepos**** :) plicka na smetane u babicky jsou jedny z mych nejranejsich chutovych vzpominek. Miluju je!
ZOIDBERG
---
---
12:32:08 23.8.2013
1 odpověď
-1
WITTGENSTEIN
: Plíčka na smetaně... ne, neopakuj to, jen vzpomínka na něm mi vyvolává záchvaty nevolnosti. Mám vnitřnosti rád,ale tohle fakt ne.
WITTGENSTEIN
---
---
11:48:33 23.8.2013
1 odpověď
±0
MUTHA
: Teoreticky sympatické, ale pak ta konfrontace s plíčky na smetaně nebo roládou z telecí hlavy...
CAPTAIN_TACUD
---
---
11:55:12 22.8.2013
S inspektory v pražských hospodách: šest ze sedmi piv bylo pod míru | Dobrá chuť | Lidovky.cz
http://www.lidovky.cz/...iv-6-ze-7-bylo-pod-miru-f5c-/dobra-chut.aspx?c=A130821_180235_dobra-chut_mc
RESTINPEACE
---
---
8:58:07 22.8.2013
Vcera jsem delal
šeprt spie
a je to neskutecna dobrota.
O vikendu jsem delal i to jeho dusene hovezi, ale to takova pecka nebyla. A to podotykam, ze pouzivam bio hovezi, domaci vyvar a podobne suroviny. No, doporucuju vyzkouset.
ZUZKAOU
---
---
12:41:17 20.8.2013
+3
Nechci rozpoutat další kolo debaty, jen že když se to tu řešilo, tak tehnle článek to celkem slušně a nestranně shrnuje (z hlediska hygieny, ne ekonomie hospody)
Útok na kohoutkovou. Boj o „tu správnou“ vodu pokračuje. | Česká pozice
http://www.ceskapozice.cz/...utkovou-nebo-balenou-boj-o-%E2%80%9Etu-spravnou%E2%80%9C-vodu-pokracuje
BRUKEV
---
---
0:23:41 19.8.2013
+1
BRUKEV
: Po pár videích navíc si říkám, co mi to jen připomíná a ejhle, nedávný školící pořad Pohlem a těma třema blbečkama.
BRUKEV
---
---
0:10:54 19.8.2013
1 odpověď
Sledoval někdo
http://www.bbc.co.uk/programmes/b01skc1k
(The Chef´s Protege)?
Viděl jsem teď na youtube pár videí (např.
http://www.youtube.com/watch?v=Q_1FqgwPDrg
) a je to vcelku příjemná změna oproti jiným cooking pořadům. Minimálně zkoušející kuchař je vcelku sympatický rozdíl od mrčícího Pohlreicha:)
87HIGHFLYER
---
---
22:53:37 18.8.2013
ZUZKAOU
: já ti příště napíšu přímo, stejně bylo jasný že to uvedeš na pravou míru hned jak si to přečteš. Dík moc:)
ZUZKAOU
---
---
21:49:09 18.8.2013
ZUZKAOU
: ale koukám že ty největší sajrajty typu bifenyl jsou stejně v EU zakázaný, takže žrát citrony i se slupko cajk. POkud toho není moc.
Ale na limončelo bych stejně brala ty neošetřený.
ZUZKAOU
---
---
21:47:46 18.8.2013
2 odpovědi
87HIGHFLYER
: ehm - to je sice fajn, že na citrusech nenašli pesticidy, když se ta kůra ošetřuje jinejma látkama... Na druhou stranu ve vodě nejsou moc rozpustný, takže ani v těch ochucenejch limonádách toho moc nebude.
Zakaznicky Magazin Coop 1/2004: Chemicke osetreni citrusovych plodu
http://www.coop.cz/magazin/1_2004/cirusove_plody.html
87HIGHFLYER
---
---
20:16:06 18.8.2013
1 odpověď
dTest: Test citrónů a limetek - Nezávislé testy, víc než jen recenze
http://www.dtest.cz/...newsletter_id=676&email_id=334926&email_hash=2e5784633b3915da8deaf5e2598ad14f
plyne z toho, že žřát citrony i s kůrou je cajk...
ZOIDBERG
---
---
18:46:26 18.8.2013
+1
MAKII
: Je čas, aby se na jídelní lístek vrátilo MASO. Počkám, až poleví vedra, a naložím materiál na uzené i špek :-)
PALEONTOLOG
---
---
15:17:24 18.8.2013
ZUZKAOU
: to by ale nesmely mit kureci parky vyssi cenu nez kureci maso
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam