MAR_TINA: No, já plantám dohromady dvě věci, ona je i 12% rama, která jde případně do těch omáček a spol. Sice jsem stále nevytloukla kuchařům z hlavy, že to nemaj vylepšovat třicítkou, ale furt lepší, než když dělali z třicítky všecko - protože přecinky vaříme kvalitně (kvalitní hádku si p. t. obecenstvo jistě představí samo.)
A mezitím jsem absolvovala pohovor se zelinářem. Uteklo mi, že silvestr je až pozítří, tak jsem tak povídala, že na silvestrovskej raut nějaké ty karamboly ap. ozdobné divné ovoce a jemu to došlo a zeptal se, jestli na zítra nebo až na středu. Vzhledem k tomu, že místní majitel obchodu s kuchyňským vybavením je bohemista a s panem Večerkou se nějak kamarádí, začínám mít podezření, že jsou to spolužáci z vysoké. Kéž by takhle fungovali všichni.