Jsem tu dlouho nebyl... Nicméně k nedávno proběhlé diskusi o kvalitě obsluhy bych měl malou doušku. V posledních měsících jsme často pracovně pobývali kousek od Litoměřic. Tohle město patří mezi má oblíbená a tak jsem tam jezdil relaxovat. A na náměstí - kdy bych normálně čekal spíše pasti na turisty - jsem díky tipu od kolemjdoucí, kterou jsem oslovil, objevil vážně skvělou restauraci. Jmenuje se
Radniční sklípek, je nekuřácká, jídlo je tam skvělé za přiměřenou cenu, točená plzeň jako křen, velký výběr vín, obsluha výborná, přes léto i zahrádka venku.
K číšníkům. Na povel to tam má velmi příjemný hlavní číšník (viz foto), který se nezapomene zeptat, jestli je vše v pořádku, i když vás třebas osobně neobsluhuje. Ani další (evidentně i brigádníci) ale nejsou žádní škarohlídi a nezažil jsem tam nic, co by mne nějak rozladilo. Všichni pořád usměvaví, obsluha v rámci možností rychlá, nikterak vlezlá. Cením i "stejnokroj".
V takovém případě při placení chválím kuchaře (naivně si myslím, že pak z dýška dostane něco i on) a dýško dávám opravdu hodně vysoké.