• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    CHORCHE: No já nevim, jestli bych to nazýval úplně světlou chvilkou… Jako jo, nenadává na ukrajince, no, ale je to asi jen proto, že nemaj moc jiných možností, než dělat otrockou nelegální práci někde ve velkoskladu pod agenturou, anebo otrockou pololegální práci pod Zdeňknem/Punčochářem/dosaď libovolnýho českýho “úspěšnýho restauratéra”.. #kecy
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CAIDEL: webshare
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    CAIDEL: všechny mám z sktorrent.eu :-X
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mimochodem, válí se to někde na netu? Registrovat se na Iprima kvůli tomu nehodlám, ale zase z povahy věci bych rád viděl celou sezónu a ne jen ty díly, které si vzpomenu nastavit na TV do nahrávání.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Ukrajinci podle Zdeňka Pohlreicha zastanou práci, kterou by Češi nedělali. Pokud by v tuzemské gastronomii nepracovali, zítra všichni skončíme, tvrdí slavný šéfkuchař.

    Zdeněk Pohlreich a nové díly Ano šéfe! Co se změnilo, NEJ epizody - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/zdenek-pohlreich-rozhovor-ano-sefe-nataceni.A251010_151232_lidicky_tvrk?

    Zdenál má světlou chvilku :) a v komentech samozřejmě dostal bídu
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Za me posledni dil nejlepsi. Trochu me mrzi, ze neobednaj vsechny velikosti tech burgeru. A toho typa v salu na cepu ceka nekde loket za cumeni.
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    DOCKINEZ: jj masakr co
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tvl, FlammBeef těžká katastrofa.
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    ACIDLUMIX: ale dopadlo to dobre docela
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    Tak jsem videl dil 8 a to byl mazec... strasny, smutny...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KONOPKA: veprovku neasi 😀
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nebo kuřecí tyvole :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONOPKA: nebo vepřový tatarák!
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Dalo by se rict, ze dle kataku poznáš hospodu. Kuchař kterej rozvari zeleninu do mrtě a dochuti omáčku kecupem a kyselou okurkou dle norem bude mít hnusny i zbytek menu. Pak tu mas podniky které to nazvou vepřové nudličky se zeleninovou směsi a každou zeleninu i maso orestuji a dochuti zvlášť, pak vše smicha, krátce podusi v omáčce napr. z rybí, ustricove, sójové, srirachy, česneku, protlaku a vývaru. Dle potřeby zahustime solamylem aby omáčka byla bezlepkova. Ale uznávám, ze už to není ten správný kaťak.

    No a s tím zbytkový masem. Co má kuchař dělat, když mu z valecku krkovice/pecene na plátky zbyte orez? Samozřejmě ze jídlo obsahující nudličky/kosticky.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    CAIDEL: Přesně, jak se říkávalo v kuchyni. Kaťák a rizoto spolkne všechno 😀
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    POHODAVOLE: protože to nemá, narozdíl např. od úžasného "aglio olio" nebo jiných pičovin tohoto typu, přesný (ideálně italský nebo francouzský) recept. Takhle si tam každý může dát co chce. To přece nejde takhle to dělat v restauraci.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    POHODAVOLE: Hate spočívá v tom, že "silně kořeněné maso relativně libovolného druhu" v hospodě znamená sděláváme zbytky s diskutabilním faktorem čerstvosti.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kaťák je super, jen si ho nedávám v hospodě.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSILESIA: katak jsem párkrát delal a moc nechápu ten hate na něj, když je to jen maso a zelenina 😀
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ja mam rad taky takove ty gastroperly ze sociku takze to chapu, dnes dostal chut na kung pao po cesku, kdyz jsem videl novej dil dneska
    mame tady celkem dobre cinany v okoli, ale silene to vzdycky smrdi, kdyz to vezu :D radsi nepatram z ceho to vyrabi
    jeste me napada jeste vetsi gastroperla co zminuje i Zdenda a to Katuv sleh :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam