• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    PIZI: jestli je na to zakonna norma nevim, ale pocitam, ze bude, spis jde o to, ze lidi tmavymu pecivu casto rikaj celozrnny

nejaky info zde
    http://www.femina.cz/zdravi-a-fitness/je-tmave-pecivo-skutecne-celozrnne-/articles.html?id=4180
    MEDEIA
    MEDEIA --- ---
    Když už se tady na to narazilo, jak poznáte, z jaké je pečivo mouky? Poznám akorát žitný chleba, protože je balený a je to na něm napsáno, ale jinak prostě nevím, jak vybrat správně...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    a zatim jsem vypila pouchy 0,5 litru bonaquy
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    neco jako kaiserka:), takze myslis, ze je lepsi jist takovy ty tmavy ( trochu mokry chleba)?
    PIZI
    PIZI --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: myslel jsem, ze na celozrnost je nejaky zakon, ze nelze oznacovat jako celozrnne neco co neni z celozrne mouky. Mozna nejaka minimalni procenta celozrne mouky. Neco jineho je pecivo vicezrnne.
    PIZI
    PIZI --- ---
    Ja se snazim veci, ktere nemaji napsanu energii nekupovat. Hlasuji penezenkou kdo na trhu prezije. Chci aby prezili ti, kteri energii pisou.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: na sladky jogurty bacha, je v nich velky mnozstvi jednoduchejch cukru a ty hollandie jsou myslim i dost tucny

celozrnna bagetka jaka? tmava bageta z psenicny mouky (= srackovy pecivo jako chleba jenom obarveny) nebo nejaka echt celozrnna (napr z zitny mouky) ?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jeste jsem mela hlad tak jsem si dala celozrnou mini bagetku a pul baleni cottage madeta:)
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    SASH: špatně sem tě pochopil, ta tvoje formulace je jaksi.... matoucí.
    SASH
    SASH --- ---
    PITCHWIK: ne a co to má s tím společnýho?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    dnesne ranajky: Activia tvarohova cucoriedkova
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    svacina hollandia jogurt - merunka+maracuja:nepisou na obalu kolik ma kj:((
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    SASH: takže můj jídelníček se ti líbí.... ? :o))
    SASH
    SASH --- ---
    FANAE: imho tady lidi, co si někde přečetli že mají mítmíry modelek, vůbec nejsou, takže zbytečnej a úsměvnej dotaz..
    a ad chlapi, co se snaží zhubnout popř. jíst zdravěji a chřoupaj saláty..radši budu s takovým chlapem, kterej navíc bude chápat moje snahy, než s opakem
    PIZI
    PIZI --- ---
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA: to je spis otazka na jiny klub,.. zkus: fitness u mrnouska, nebo ( hubenouri, baculkove z nyxu)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    nemuzete nekdo hodit verohodnou tabulku kolik energie vydate za ktery pohyb pls?
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: Pak holt prvni zakladni pravidlo. Musis snist mene energie nez vydas.
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam