SAKJA_PANDITA: Dicarlo byla u nas prvni kvalitni pizzerie... kuchari jezdili do italie na uceni apod...
tata kdyz si otviral pizzerii pred lety, kde nastesti uz svuj podil uspesne prodal, tak si prave dojednal s majitelem dicarlo a pujcil si od nej 2 kuchare, kteri ucili jeho personal jak delat poradne pizzy a pastu...
a melo to uspech a ma dodneska...
jinak v Dicarlo maj snad nejlepsi salat ze vsech restauraci co znam a vzdy se jim prejim a pritom je to neco strasne jednoducheho - a to Con Pollo salat... doporucuji...
jak tady nekdo zminil Lucky Luciano tak v Nuslych docela casto chodime na obed prave sem - bohuzel moc neumi pizzy a je zajimave, ze v Holesovicich ty pizzy delaji velmi dobre a pritom je to jeden a ten samej podnik - (jsem bydlel nad Lucky Luciano prave v tech holesovicich, tak jsem behem roku a pul snedl snad vsechno z jejich jidelnicku :) )...