MR_DAN: Tohle se asi jinak řešit nedá, ale neřek bych, že ten můj problém asi kromě te Geforce 9600GT..
No já si na Linuxu našel co mi vyhovuje, stejně tak spoustu věcí co mi vadí, takže jako druhej systém ideální.. Nicméně ty věci co mi vadí, mnohdy neberu jako definitivní.. Proč se s tim ještě patlám je ten důvod druhýho systému a lennost dělat věci, který jsou daleko složitější na myšlení :)
S Widlema to bylo jinak velmi rychle sem se naučil to co mi stačilo a zbytek bylo jen šperkování a křivna znalostí lezla pomalu a nebylo proč jí přiživovat. To Linuxu sem toho stavu harmonie ještě nedosáhnul a zkoušim to tak jednou za 2 roky, tenkrát s výsledkem, že i zůstal na disku, čili progres tu je..
Momentálně opravdu jen protřebuju zprovoznit akceleraci na jednom kompu bez reinstalu a pak už jen blbu instaluju alternativy k programum z Woken či Windows,
pokud se mi to povede, tak dospěju do stavu harmonie.. budu dál nadávat, že je to zbytečně složitý, ale v podstatě budu spokojenej.
Pokud jde o ty hry, tak je to sice lepší než sem si myslel, ale k od nějakýho spojenýho hraní, 95 procent her to má daleko, určitě pro běžnýho bfu, z jehož pohledu mě to hlavně zajímalo. Teď už je to jen o té nadstavbě, že si spíš pro zábavu zkoušim nějakou hru a nadávám, když je o moc pomalejší než na Woknech..
Čili pokud by se mě někdo ptal, tak mu teď řeknu, pokud Linux neznáš a chceš pod nim hrát, tak pokud ti pojede snadno akcelerace, tak se připrav, že to bude pomalý, přečti si trochu o Wine.. Čím starší hra tím lepší, tak 40 procent her ti pojede, 30 bude blbnout dost otravně a dost otravně a 30 nepojede.