• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade
    TORI
    TORI --- ---
    Uživatel NYX založil diskuzi Oblíbená hudba
    VITEX
    VITEX --- ---
    názevFirefoxOS
    kategorieSOFTWARE / free software & free os / linuxove distribuce
    popisFirefox OS (původní název Boot to Gecko, B2G) je open source operační systém založený na Linuxu pro smartphony a tablety vyvíjený Mozillou. Je navržen tak, aby HTML5 aplikace komunikovaly přímo s hardwarem zařízení pomocí JavaScriptu a web API. Byl demonstrován na smartphonech kompatibilních s Androidem a na Raspberry Pi. https://www.mozilla.org/cs/firefox/os/ http://firefoxosguide.com/
    hlasy1 hlas pro | 0 hlasů proti
    MARLYN
    MARLYN --- ---
    názevElektrolyza - tezeni medi, zlata, stribra, platiny (?)
    kategorieVĚDA A TECHNIKA
    popisAhoj vsem, rad bych vedel, jestli ma nekdo zkusenost s elektrolyzou zminenych kovu. Jake chemikalie/zapojeni budu potrebovat, jestli mi na to staci nabijecka na autobaterii bez regulace vykonu, atd.? Predem dekuji za vsechny odpovede :)
    hlasy6 hlasů pro | 0 hlasů proti
    GREGI
    GREGI --- ---
    názevOblíbená hudba
    kategorieHUDBA / skladby: melodie / soundtracky / coververze / alba / lyrics / casopisy / placky
    popis3 PRAVIDLA 1 -> Pouze skladby o které by jste nechtěli přijít 2 -> Taguje styl @rock @dnb @80s atd. 3 -> Propagujte svůj oblíbený styl hudby, tím nejlepším z daného žánru Snažte se postovat své opravdu oblíbené skladby a věci které vám ulpěli v hlavě. Tzn. spíše již "starší" skladby, ke kterým se rádi vracíte.
    možná podobnéHudba obecne - jaky ma ten organizovanej zvuk vlastnosti ?
    nyx :: kluby :: hudba
    Hudba v počítačových hrách - co vás zaujalo v poslední době? Vzpomínáte na staré klasiky?
    IDM ANEB TECHNO DO KŘESLA a další jiná elektronická poslechová hudba
    opet otevreno: worldmusic,cikanska hudba, balkanska dechovka - koncerty, festivaly, mp3
    ASSID23
    ASSID23 --- ---
    název269cz
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI / spolecenska temata, problemy zeme, vize budoucnosti
    popis269life je celosvětová kampaň, kterou začali 2. října 2012 tři mladí aktivisté v Izraeli. Ti se nechali veřejně označkovat rozpáleným železem, které se v některých částech světa běžně používá pro značení dobytka.(http://www.youtube.com/watch?v=eA0bJNMFsxA) Číslo 269, které si nechali vypálit na svá těla, znamená náhodné identifikační číslo jednoho z telat ve velkochovu mléčného průmyslu. Jednoho z miliard tvorů, kteří jsou degradováni na pouhá čísla. Pouhá čísla a produkty. Označení jakéhokoliv tvora na pouhou číslici, znamená ponížení jeho života na spotřební zboží. Nikdo z nás nechce být jen číslem. Nikdo z nás nechce být uzavřen v kleci a nemít možnost úniku. Každý máme svou osobnost a pud sebezáchovy. Nechceme trpět… a nezáleží na tom, jakou máme barvu pleti, jakého jsme pohlaví, nebo kolik máme nohou. Bolest je bolest Krev je krev Strach je strach Jediné co nám zdánlivě dává právo k zapření přirozeného soucitu je pocit nadřazenosti. Stejný pocit nadřazenosti, který známe z minulosti. Kdy černí sloužili bílým, ženy neměly právo volit a židé ztratili nárok na život samotný. Označením číslem 269 dáváme najevo sounáležitost s oběťmi útlaku a nadvlády. Všichni jsme jedno. Všichni jsme 269. Počet obětí holocaustu za druhé světové války se odhaduje až na 12 milionů, přibližně stejný počet Afričanů byl dovlečen do Ameriky v době otrokářství. Ale stejný počet zvířat je zabit rukou člověka každých několik desítek minut - pro potravu, laboratorní experimenty, lov, zábavu či módu. Dnešní společnost žije v rozšířeném bludu, že bez živočišných produktů se neobejdeme, zatímco stanoviska odborníků se liší (http://blisty.cz/art/25066.html, http://www.netestovanonazviratech.cz/alternativy-k-pokusum-na-zviratech.htm etc., ) Apelujeme proto na všechny – Nebuďme lhostejní, nepodporujme utrpení, nepodporujme bolest a nezapomeňme, že otrokářství i holocaust byly ve své době naprosto legální a velkým množstvím lidí přijímány. Nezapomínejme, že máme právo volby. Zvolme si cestu bez zbytečného utrpení, vykořisťování a zabíjení.
    COURT
    COURT --- ---
    názevKrásné obyčejné interiéry
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI / bydlení
    popisInspirováno nalezením mrtvého bodu mezi Peklem v interiérech a Zajímavými interiéry,v nichž se na jednu stranu nachází nevkus v podobě jak bydlenek, tak i designérských (a ikea) klišé až po ruské maringotky a na straně druhé většinou architektura slavných návrhářů, interiéry, které už samy o sobě bez zařízení působí jako krása sama, málokdy uskutečnitelné, pokud nemáte svůj dům a nebo byt s vysokými stopy, klenutými okny a parketami kdesi na Vinohradech.

    Určeno těm, kteří se chtějí inspirovat vkusným bydlením "lidí z okolí". Někteří jsou obklopení umakartovými zdmi paneláku, cihlou obyčejné bytovky nebo úzkým prostorem v garsonce, tuší, že Peklo bydlenek není pro ně, zároveň ale netuší, co ve své kultuře bydlení vylepšit, aby nemuseli rozbourat zeď a pořídit si místo něho výklopnou skleněnou stěnu a lustr od Evy Jiřičné.

    vhodné jsou: interiéry panelákových bytů, interiéry bytových domů (obývací pokoje, dětské pokoje, kuchyně, wc, balkony, terasy, pavlače...) Můžete se samozřejmě pochlubit i sami.

    nevhodné: Peklo patří vedle, interiéry luxusních vil a díla architektů či návrhářů do Zajímavých interiérů.

    možná podobnéENKI BILAL...
    COURT
    COURT --- ---
    názevVkusné panelákové interiéry
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI / bydlení
    popisInspirováno nalezením mrtvého bodu mezi Peklem v interiérech a Zajímavými interiéry,v nichž se na jednu stranu nachází nevkus v podobě jak bydlenek, tak i designérských (a ikea) klišé až po ruské maringotky a na straně druhé většinou architektura slavných návrhářů, interiéry, které už samy o sobě bez zařízení působí jako krása sama, málokdy uskutečnitelné, pokud nemáte svůj dům a nebo byt s vysokými stopy, klenutými okny a parketami kdesi na Vinohradech. Určeno těm, kteří se chtějí inspirovat vkusným bydlením "lidí z okolí". Někteří jsou obklopení umakartovými zdmi paneláku, cihlou obyčejné bytovky nebo úzkým prostorem v garsonce, tuší, že Peklo bydlenek není pro ně, zároveň ale netuší, co ve své kultuře bydlení vylepšit, aby nemuseli rozbourat zeď a pořídit si místo něho výklopnou skleněnou stěnu a lustr od Evy Jiřičné. vhodné jsou: interiéry panelákových bytů, interiéry bytových domů (obývací pokoje, dětské pokoje, kuchyně, wc, balkony, terasy, pavlače...) Můžete se samozřejmě pochlubit i sami. nevhodné: Peklo patří vedle, interiéry luxusních vil a díla architektů či návrhářů do Zajímavých interiérů.
    možná podobnéMotorola MPX 200 / 220 - Windows mobile
    FENG SHUI .. harmonizace obytnych prostor
    tipy a triky pro Vista
    Středověké umění ::: od Aranských ostrovů po Jeruzalém
    DIVOCAK - znameni cinskeho zverokruhu
    ASSID23
    ASSID23 --- ---
    název269cz
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI
    popis
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    názevPalindrom - mor dní lap!
    kategorieLITERATURA / poezie, povídky, citáty, myšlenky
    popisKlub palindromů - vlastních i cizích. http://cs.wikipedia.org/wiki/Palindrom
    hlasy6 hlasů pro | 0 hlasů proti
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    názevBody Painting
    kategorieOSTATNÍ KULTURA / alternativní kultura
    popisNaše těla jsou krásná! Proto jsem dal vzniknout tomuhle klubu, jelikož není o tetování, ale o malování po sobě :-) Už jste někdy měli potřebu nemluvit slovy, ale tím jak vypadáte? Jak Opravdu vypadáte? Jak můžete vypadat? Ale hlavně, když se to nepovede, tak to prostě smejete a jedete znovu :-)
    možná podobnéE X T R E M E PIERCING and other BODY MODIFICATIONS - Rest In Peace
    SPEED PAINTing (rychle a krute ;] ) SKiCy
    japanese und chinese painting (folklore art + modern art) + sochy + zooporno
    matte painting // advanced fantasy // 3D // etc -<< GALERIE pocitacem vytvořených či přetvořených obrázků / HiQ ONLY!!
    Dystopian // Berlin Underground // Electronic // Minimal Synth // Wave // Melancholy, inteligent dark side // 유Tech.body
    TORI
    TORI --- ---
    Uživatel NYX založil diskuzi Magirus-Deutz
    TORI
    TORI --- ---
    Uživatel NYX založil diskuzi Taila / Galeria
    EKIM
    EKIM --- ---
    názevSvobodný Vysílač ČS
    kategorieZIVOTNI STYL, AKTUALNI UDALOSTI / aktualni udalosti, zurnalistika
    popishttp://svobodnyvysilac.caster.fm/ je stránka svobodného vysílače. Alternativní stránka nabýzející informace slovem. Nenajdetete tu žádné hudební pecky nebo pindimindy anonimních pisálků, ale českým i slovensky uslyšíte zprávy které jdou do samé patologie korupce dnešní společnosti. Rádio vysílá převážně slovensky, paradoxně slováci už takové rádio mají snad od r.2011. http://www.svobodny-vysilac.cz/svcs/ toto je česká verze, která začala vysílat před pár měsíci. Budu rád, když najdu podobně smýšlející lidé. Politici rozdělily naši společnost na levicovou a pravicovou, z východu a ze západu, na bohaté a chudé, inteligentní a blbce, informované a neinformované. Na kovadliny a kladiva 99%, a jen 1% vyvolených All-in 2v1 :)). A není vám lhostejná vaše budoucnost a budoucnost vašich dětí. Poslechněte si jeden z pořadů profesionálních a ametérských reportérů, moderátorů, či aktivistů. Náměty a témata, nám dodávají obyčejní lidé jako vy. Nespokojení, inspirovaní, sklamaňí, nasraný... zavolej na tel. 608121419, a vyjádři se, přidej se...
    možná podobnéKOMÍNÁŘI_ výš, jen výš...
    Aura - vnimani aury, teorie, praxe, navody
    navody na postaveni sound systemu , aneb 4Ω jsou pro šampóny, následuj spirit! (2Ω).
    Jiný svět - naivní psy-fi na pokračování
    Prace - jak zapadnout do (nejen noveho) kolektivu, mj. take klub mladych workholiku a support proti zmrdum v praci..
    TAILA
    TAILA --- ---
    názevTaila / Galeria
    kategorieGRAFICKA A VIZUALNI TVORBA / galerky
    popisObrázky, dílka, kostýmy a ostatní tvorba od Taily
    hlasy2 hlasy pro | 0 hlasů proti
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    [SERVER ERROR]
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    názevMagirus-Deutz
    kategorieHOBBY, SPORT A ZABAVA / hobby / vse okolo aut
    popisUž je nás na nyxu víc, co vlastní tenhle skvost a jelikož mě konkrétně teď čeká období servisu, tak bych rád vyměňoval zkušenosti, rady, tipy s ostatníma.
    hlasy35 hlasů pro | 0 hlasů proti
    LOBOOMF
    LOBOOMF --- ---
    názevArtBrut BodyPainting
    kategorieGRAFICKA A VIZUALNI TVORBA / ostatni
    popisToto téma mě napadlo, po tom, co mi můj kamarád řekl, že bych ho měl založit a poskytnout nějaký materiál a zároveň něco o tom napsat, což se děje a já doufám, že se objeví ještě někdo, kdo má podobnou zálibu v tom čmárat si po těle.
    možná podobnéBoDyPaintIng ♥
    UV Bodypainting - Bodyart - veřejná diskuze
    cinema 4d
    Arteterapie*
    Art Brut
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam